Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Σκορ και θέαμα στο Λιλ

Σημαδεμένος: Σκορ και θέαμα στο Λιλ

Τέσσερις επιλογές κράτησε η σημερινή μας διαλογή από το κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, τα οποία και «χωρίσαμε» σε μία δυάδα και δύο μονά αποδεκτά.

Τελευταία αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Τα πάντα έχουν κριθεί. Η Αλμερία υποδέχεται την Κάντιθ, με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη υποβιβαστεί. Η γηπεδούχος θέλει να «αποχαιρετήσει» με νίκη την κατηγορία και τον κόσμο της που θα βρεθεί στις κερκίδες. Επίσης, η Αλμερία με νίκη εξασφαλίζει περίπου 1 εκατ. ευρώ περισσότερα.

Τελικός Κυπέλλου Γαλλίας σε ουδέτερο (Λιλ), ανάμεσα σε Λυών και Παρί Σεν Ζερμέν. Η πρώτη μόνο αν κατακτήσει το τρόπαιο, εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η δεύτερη ψάχνει το νταμπλ, σε μία σεζόν που μάλλον κρίνεται αποτυχημένη, καθώς δεν πέρασε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Αποφεύγουμε το σημείο και περιμένουμε σκορ και θέαμα.

«Πέφτει η αυλαία» στα πλέι άουτ της Τσεχίας. Η αδιάφορη Γιάμπλονετς είναι αήττητη στα 6 τελευταία και φιλοξενεί την ουραγό Ζλιν (7 ματς χωρίς νίκη), η οποία μόνο με νίκη θα αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό και θα παλέψει για την παραμονή μέσω αγώνων μπαράζ. Ποντάρουμε στα πολλά τέρματα.

Στην Αργεντινή, η Τάγιερες είναι μαζί με τις Ρίβερ Πλέιτ και Εστουδιάντες οι μοναδικές ομάδες της κατηγορίας που ξεκίνησαν με το απόλυτο βαθμών μετά από δύο αγωνιστικές. Δύσκολη η αποστολή της στο «Μπομπονέρα» με αντίπαλο την Μπόκα Τζούνιορς. Συνδυάζουμε το «1Χ» με το Under 3,5.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΑ

414     19.30 ΑΛΜΕΡΙΑ – ΚΑΝΤΙΘ          1          2,02

458     22.00 ΛΥΩΝ – ΠΑΡΙ Σ. Ζ.  G/G + OVER 2,00

ΔΥΑΔΑ

409     19.00 ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ – ΖΛΙΝ      OVER 1,71

469     02.00 ΜΠΟΚΑ ΤΖ. – ΤΑΓΙΕΡΕΣ    1Χ + UN 3,5 1,55

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.