Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Επιλογές με γκολ και το «διπλό» του Σινσινάτι

Σημαδεμένος: Επιλογές με γκολ και το «διπλό» του Σινσινάτι

Τέσσερα παιχνίδια κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Ουάσινγκτον υποδέχεται το Σινσινάτι. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν επιτυχία στα τελευταία 9 παιχνίδια (0-3-6). Οι φιλοξενούμενοι είναι εξαιρετικοί μακριά από την έδρα τους, σε 10 παιχνίδια «μετρούν» 8-1-1. Το «διπλό» σε εξαιρετική απόδοση.

Στην Α’ Βραζιλίας, η Μπραγκαντίνο υποδέχεται την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν και δέχονται γκολ στα 6 πιο πρόσφατα ματς για το πρωτάθλημα, οι φιλοξενούμενοι «μετρούν» 5 Goal – Goal στα τελευταία 6. Αμφίρροπο ματς, σκοράρουν αμφότερες.

Στην Α’ Νορβηγίας σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική η Σάντερφιορντ φιλοξενεί την Τρόμσο. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού μετά τα πρώτα 12 παιχνίδια, αμφότερες έχουν ανάγκη τους βαθμούς, αποφεύγουμε το σημείο, επιλέγουμε το Goal – Goal.

Επιστρέφουμε και κλείνουμε στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών και την αναμέτρηση της Σάρλοτ με την Ιντερ Μαϊάμι. Οι φιλοξενούμενοι παρά την απουσία των 2 πρώτον σκόρερ Μέσι και Σουάρες (12 γκολ ο καθένας) «μετρούν» 3 συνεχόμενες νίκες και βρίσκονται σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας στην Ανατολή. Σκληροτράχηλη ομάδα οι γηπεδούχοι, στα 11 τελευταία έχουν μόλις 2 ήττες (6-3-2). Περιμένουμε αμφίρροπο ματς, αποφεύγουμε το σημείο, επιλογή μας τα πολλά τέρματα.

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΜΟΝΑ

432 02.30 ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ – ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ 2 2,57

425 03.30 ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ – ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ G/G 1,94

ΔΥΑΔΑ

420 20.00 ΣΑΝΤΕΡΦΙΟΡΝΤ – ΤΡΟΜΣΟ G/G 1,67

433 02.30 ΣΑΡΛΟΤ – ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ OVER 1,64

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.