Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Σκοράρουν στο «Ολίμπικο»

Σημαδεμένος: Σκοράρουν στο «Ολίμπικο»

Πέντε επιλογές «κράτησε» η στήλη από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά.

Στη Β’ κατηγορίας της Γερμανίας, το Αμβούργο έχει χάσει την άνοδο με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο τα τελευταία χρόνια! Ισορροπημένα τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα (1-1-1), αλλά είναι φαβορί με τη νεοφώτιστη Πρόισεν Μούνστερ, που αγνοεί την επιτυχία. Συνδυάζουμε τον «άσο» με τα πολλά τέρματα.

Στη Β’ Γαλλίας, η Μετς πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ροντέζ και παρέμεινε αήττητη. Από τις ομάδες που βάζουν σοβαρή υποψηφιότητα για την άνοδο, έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη Λαβάλ, που δεν έχει βαθμό. Ποντάρουμε στην έδρα.

Στην Πολωνία, εντυπωσιακά έχει ξεκινήσει η Κρακόβια. Προέρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες και πορεύεται με μόλις 1 ήττα σε 6 αγωνιστικές (4-1-1). Εκτός έδρας «μετρά» 3 «τρίποντα» σε ισάριθμα παιχνίδια! Φιλοξενείται από την απογοητευτική Ραντόμιακ, που προέρχεται από 4 διαδοχικές αποτυχίες. Πάμε προς τα αριστερά.

Στη Β’ Ιταλίας, η Σαμπντόρια υποδέχεται την Μπάρι. Μετά το κακό ξεκίνημα των γηπεδούχων, η διοίκηση της ομάδας της Γένοβα απέλυσε τον τεχνικό Αντρέα Πίρλο. Οι δύο σύλλογοι ισοβαθμούν στην τελευταία θέση της κατάταξης, με μόλις 1 βαθμό μετά από 3 αγωνιστικές. Με το συνδυαστικό «1Χ και Over 1,5.

Μέτριο ξεκίνημα για Λάτσιο και Μίλαν στο Καμπιονάτο. Αν και αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν, δεν άρχισαν καλά τη σεζόν. Κρίσιμο το μεταξύ τους παιχνίδι, που δείχνει «τριπλή», περιμένουμε να σκοράρουν αμφότερες.

ΜΟΝΑ

232 14.00 ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ 1 + OVER 1,80

253 15.30 ΜΕΤΣ – ΛΑΒΑΛ 1 1,80

392 21.15 ΡΑΝΤΟΜΙΑΚ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ 2 DNB 2,10

ΔΥΑΔΑ

359 19.00 ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΜΠΑΡΙ 1Χ + OV 1,5 1,70

405 21.45 ΛΑΤΣΙΟ – ΜΙΛΑΝ G/G 1,68

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.