Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Με καλύψεις και τέρματα

Σημαδεμένος: Με καλύψεις και τέρματα

Επιστρέφουμε σε κανονικούς ρυθμούς πρωταθλημάτων, μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων. Πέντε παιχνίδια κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στη Β’ Γερμανίας, το Αννόβερο υποδέχεται την Καϊζερσλάουτερν. Πρόκειται για δύο ιστορικές ομάδες που ψάχνουν την επιστροφή τους στα «μεγάλα σαλόνια». Ισοβαθμούν στη μέση της κατάταξης με τον ίδιο απολογισμό (2-1-1). Τα 4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν G/G, εκ των οποίων τα 3 Over.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Μαγιόρκα αντιμετωπίζει τη Βιγιαρεάλ. Προέρχεται από την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα επί της Λεγκανές εκτός έδρας (1-0). Στην έδρα της έχει έρθει ισόπαλη με τις Ρεάλ και Σεβίλλη. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι (2-2-0), αλλά έχουν πολλές απουσίες. Συνδυάζουμε το «1Χ» και το Over 1,5.

Στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, θα ρισκάρουμε με τα πολλά τέρματα στην αναμέτρηση της Ντέρμπι με την Κάρντιφ. Η γηπεδούχος «μετρά» 3 Over σε 4 αγωνιστικές, ενώ η αντίπαλός της βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης, με μόλις 1 βαθμό. Για απόδοση άνω του 2,00 αξίζει τον κόπο.

Στη Γ’ Γαλλίας, η Βαλενσιέν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που «μετρά» το απόλυτο (3-0-0). Φιλοξενείται από την προτελευταία Ρουέν, η οποία δεν έχει νίκη μετά από 4 αγωνιστικές (0-2-2). Πάμε προς τα «δεξιά».

Τέλος, στη Σούπερ Λίγκα, ο Αστέρας Τρίπολης παίζει με τον Ατρόμητο. Αλλαγή προπονητή στους γηπεδούχους, την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ψάχνουν οι φιλοξενούμενοι. Θα ποντάρουμε στο Goal – Goal, που έχει επιβεβαιωθεί σε 4 συνεχόμενα και 5 στα 6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην Πελοπόννησο.

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΜΟΝΑ

237      14.00   ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ      G/G + OVER    1,95

257      15.00   ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ          1Χ + OV 1,5     1,95

293      17.00   ΝΤΕΡΜΠΙ – ΚΑΡΝΤΙΦ  OVER   2,05

381      19.00   ΡΟΥΕΝ – ΒΑΛΣΕΝΣΙΕΝ 2 DNB  2,35

404      20.00   ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ          G/G      1,97

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.