Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Επιλογές από το Τσάμπιονς Λιγκ

Σημαδεμένος: Επιλογές από το Τσάμπιονς Λιγκ

Τέσσερα παιχνίδια κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, με τις τελευταίες αναμετρήσεις για την 1η αγωνιστική του νέου Τσάμπιονς Λιγκ να ξεχωρίζουν.

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη Μπενφίκα. Η πρόσφατη αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των φιλοξενούμενων τους κάνει απρόβλεπτους. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα από τα πιο ποιοτικά ρόστερ της ιστορίας τους, θα πάρουν μεγάλη ώθηση από το κοινό τους, παίζουμε τον «άσο» με κάλυψη στην ισοπαλία.

Συνεχίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Φέγενορντ φιλοξενεί τη Λεβερκούζεν. Περιμένουμε ανοιχτό ματς, αμφότερες έχουν ποιότητα επιθετικά, η Λεβερκούζεν έχει καλύτερη ομάδα αλλά αντιμετωπίζει και αμυντικά προβλήματα. Συνδυάζουμε το «διπλό» με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Στην Α’ Τουρκίας, η Τραμπζονσπόρ υποδέχεται την Καϊσέρισπορ. Οι γηπεδούχοι «μετρούν» 3 συνεχόμενες ισοπαλίες, έδειξαν πολύ καλή εικόνα στο ντέρμπι με αντίπαλο τη Μπεσίκτας. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν επιτυχία (0-2-1). Τον πρώτο λόγο η έδρα, συνδυάζουμε τον «άσο» με το Over 1,5.

Κλείνουμε με το Τσάμπιονς Λιγκ και την αναμέτρηση της Μονακό κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Οι «Μπλαουγκράνα» έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, «μετρούν» 5 νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα, όλες σε συνδυασμό με Over, ενώ έχουν σκοράρει 11 γκολ στα τελευταία 2 παιχνίδια. Είναι το φαβορί κόντρα στη Μονακό, συνδυάζουμε τη διπλή ευκαιρία («2Χ») με τα πολλά τέρματα.

ΠΕΜΠΤΗ

ΜΟΝΑ

934 19.45 ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤ. – ΜΠΕΝΦΙΚΑ 1 DNB 2,90

935 19.45 ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 2 + G/G 3,10

940 20.00 ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ 1 + OV 1,5 1,90

943 22.00 ΜΟΝΑΚΟ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2Χ + OVER 1,95

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.