Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Με έδρες και γκολ

Σημαδεμένος: Με έδρες και γκολ

Πέντε παιχνίδια κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στο Κύπελλο Ιταλίας, η Ουντινέζε υποδέχεται τη Σαλερνιτάνα. Μία κατηγορία χωρίζει τις δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι έχουν κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στην Α’ Ιταλίας, «μετρούν» μόλις μία ήττα σε 5 αναμετρήσεις (3-1-1), ενώ εντός έδρας έχουν το απόλυτο (2-0-0). Είναι το φαβορί, συνδυάζουμε τον «άσο» με Over 1,5.

Στον 2ο όμιλο της Γ’ Ιταλίας, η Λουκέζε φιλοξενεί την Πιανέζε. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι, είναι αήττητοι στα τελευταία 3 ματς (2-1-0). Οι φιλοξενούμενοι «μετρούν» μόλις μία νίκη σε 5 αναμετρήσεις, ενώ δεν έχουν βαθμό μακριά από την έδρα τους. Προβάδισμα η έδρα, παίζουμε τον «άσο».

Στο Λιγκ Καπ της Αγγλίας, η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ. Η παράδοση και η φόρμα είναι υπέρ των γηπεδούχων, ωστόσο το Λιγκ Καπ είναι διοργάνωση που οι ομάδες δίνουν ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είναι βασικοί. Οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν προβλήματα στην αμυντική λειτουργία, όμως διαθέτουν ποιότητα από τη μέση και μπροστά, θεωρούμε πως μπορούν να βρουν δίχτυα στο «Ανφιλντ». Συνδυάζουμε το Goal – Goal με το Over.

Συνεχίζουμε με την Α’ Ισπανίας και την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Χετάφε. Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει εξαιρετική αρχή στο πρωτάθλημα με τον Χάνσι Φλικ στην τεχνική ηγεσία, «μετρούν» 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, όλες έχουν συνδυαστεί με Over. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν νίκη σε 6 ματς (0-4-2). Απόλυτο φαβορί οι «Μπλαουγκράνα», συνδυάζουμε τον «άσο» με το Over.

Κλείνουμε με την 1η αγωνιστική στο νέο Γιουρόπα Λιγκ (ενιαίος όμιλος). Η Μίντιλαντ υποδέχεται τη Χόφενχαϊμ. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν πολύ καλή σεζόν στην Μπουντεσλίκγα πέρσι και εξασφάλισαν την απευθείας είσοδο τους στο League Phase. Προέρχονται από 3 σερί ήττες και θα ψάξουν αντίδραση μέσω της Ευρώπης, παίζουμε το «διπλό» με κάλυψη στην ισοπαλία.

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΜΟΝΑ

825 19.30 ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1 + OV 1,5 1,80

829 19.30 ΛΟΥΚΕΖΕ – ΠΙΑΝΕΖΕ 1 1,95

863 22.00 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ G/G + OV 2,5 1,90

864 22.00 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΧΕΤΑΦΕ 1 + OV 2,5 1,70

870 22.00 ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 2 DNB 1,85

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.