Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Επιλογή διπλασιασμού στο Λυών – Ολυμπιακός

Σημαδεμένος: Επιλογή διπλασιασμού στο Λυών – Ολυμπιακός

Τρία παιχνίδια κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στην Α’ κατηγορία του Βελγίου, η Σερκλ Μπριζ υποδέχεται τη Γάνδη. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε φόρμα, προέρχονται από ευρεία νίκη στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ, αήττητοι στα 4 τελευταία (3-1-0), ενώ με νίκη μειώνει τη διαφορά από την κορυφή στους 3 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι «μετρούν» μόλις μία νίκη μετά από 7 αγώνες (1-1-5). Παίζουμε το «διπλό» με κάλυψη στην ισοπαλία.

Στην 1η αγωνιστική του νέου Γιουρόπα Λιγκ (ενιαίος όμιλος), ο κάτοχος του Κόνφερενς Ολυμπιακός παίζει στην Γαλλία κόντρα στη Λυών το πρώτο του φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν αντίδραση μετά από 2 σερί κακές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα (0-0 με Παναιτωλικό, ήττα 2-1 από τον Άρη). Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν, «μετρούν» 1-1-3 σε 5 ματς στο πρωτάθλημα, με την άμυνα τους να είναι το αδύνατο σημείο τους (11 γκολ παθητικό). Περιμένουμε αμφίρροπη αναμέτρηση, αποφεύγουμε το σημείο, επιλέγουμε τα πολλά τέρματα.

Συνεχίζουμε και κλείνουμε με την ίδια διοργάνωση και την αναμέτρηση της Ρόμα κόντρα στη Μπιλμπάο. Οι γηπεδούχοι με νέο τεχνικό τον Ιβάν Γιούριτς ο οποίος έκανε πετυχημένο ντεμπούτο στο πρωτάθλημα (3-0 την Ουντινέζε). Οι φιλοξενούμενοι έχουν να αγωνιστούν στο Γιουρόπα Λιγκ από το 2018. Καμία από τις δύο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ανασταλτικά, επιλέγουμε το να σκοράρουν αμφότερες.

ΠΕΜΠΤΗ

ΜΟΝΑ

905 21.45 ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ – ΓΑΝΔΗ 2 DNB 1,85

916 22.00 ΛΥΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ OV 2,5 2,05

918 22.00 ΡΟΜΑ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ G/G 1,85

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.