Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Με τέσσερα μονά αποδεκτά

Σημαδεμένος: Με τέσσερα μονά αποδεκτά

Τελευταίο Σάββατο του Σεπτέμβρη, ακολουθεί πλήρης αγωνιστική μεσοβδόμαδα σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ! Οι ρυθμοί των αγώνων για τις περισσότερες ομάδες είναι εξαντλητικοί και απαιτείται μεγάλη προσοχή στις επιλογές μας. Τέσσερα ματς κράτησε η σημερινή διαλογή, πάμε να τις δούμε όλες αναλυτικά.

Στην Μπουντεσλίγκα, η Βόλφσμπουργκ το πάλεψε στην έδρα της πρωταθλήτριας Λεβερκούζεν, αλλά ηττήθηκε με τέρμα στις καθυστερήσεις. Τρεις ήττες και μόλις 1 νίκη ως τώρα για τους «λύκους», που «μετρούν» 3 Over και G/G (2 Over 4,5). Υποδέχονται την Στουτγάρδη, που έρχεται από δύο διαδοχικές επιτυχία, ενώ «μετρά» 4 Over 3,5 και G/G σε ισάριθμες αγωνιστικές! Περιμένουμε σκορ και θέαμα στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Στην ίδια κατηγορία, η Λειψία φιλοξενεί την Αουγκσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι (2-2-0), ωστόσο προέρχονται από δύο συνεχόμενες «λευκές» ισοπαλίες απέναντι σε Ουνιόν Βερολίνου και Σαν Πάουλι. Μόλις 1 νίκη μέχρι στιγμής για τη φιλοξενούμενη, που υπολείπεται τόσο σε ποιότητα, όσο και σε εμπειρία. Ποντάρουμε στον «άσο», με τουλάχιστον 3 γκολ στον αγώνα.

Στην Ερεντιβίζιε, η Φέγενορντ παραμένει αήττητη, ωστόσο βρίσκεται μακριά από την κορυφή, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο. Η ομάδα του Ρότερνταμ δεν έχει περιθώρια για απώλειες, αν θέλει να μείνει ζωντανή στη «μάχη» του τίτλου. Φιλοξενείται από τη Ναϊμέγκεν, η οποία δεν αποτελεί φόβητρο. «Διπλό» και Over 1,5 για να ανεβάσουμε την απόδοση.

Τέλος, στη Σούπερ Λίγκα, ο Αστέρας Τρίπολης ψάχνει την πρώτη του νίκη εντός έδρας, μετά από 2/2 ήττες. Πρώτο ματς στην Αρκαδία υπό τις οδηγίες του Γάλλου τεχνικού Κλοντ Μακελελέ. Απέναντί του θα βρει τον νεοφώτιστο Λεβαδειακό, που αγνοεί την επιτυχία. Δύσκολα θα «ανοίξει» το παιχνίδι, μας καλύπτουν τα «2-3 γκολ», που επιβεβαιώνονται σε πολλά ενδεχόμενα.

ΜΟΝΑ

288      16.30   ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ    OV 3,5 2,25

290      16.30   ΛΕΙΨΙΑ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ    1 + OV 2,5       1,80

412      19.45   ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ    2 + OV 1,5       1,70

416      20.00   ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ         2-3 G   1,90

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.