Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Συνδυαστικά στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Σημαδεμένος: Συνδυαστικά στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Πέντε παιχνίδια κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, τα οποία χωρίσαμε σε δύο «δυάδες» και ένα μονό αποδεκτό.

Στον Βόρειο όμιλο της Σούπερ Λιγκ 2, η Καβάλα υποδέχεται τον Εθνικό Κεραμιδίου. «Μάχη» νεοφώτιστων, αμφότερες πάλεψαν στην πρεμιέρα κόντρα σε Λάρισα και ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά ηττήθηκαν. Οι γηπεδούχοι είναι πιο έμπειροι, οι φιλοξενούμενοι συμμετέχουν σε επαγγελματική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Προβάδισμα η έδρα.

Στην Α’ Γαλλίας, η Ναντ φιλοξενεί τη Σεντ Ετιέν. Οι γηπεδούχοι «μετρούν» μόλις μία ήττα σε 5 αναμετρήσεις. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τη χειρότερη επίθεση και τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 1 γκολ ενεργητικό και 15 παθητικό σε 5 παιχνίδια. Παίζουμε τον «άσο».

Συνεχίζουμε στη Β’ Ισπανίας και την αναμέτρηση της Μπούργκος με τη Γρανάδα. Περιμένουμε αμφίρροπο ματς, οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν και δέχονται γκολ στα τελευταία 4 ματς πρωταθλήματος, οι γηπεδούχοι προέρχονται από 3 σερί νίκες. Παίζουμε το Goal – Goal.

Στην Α’ Ολλανδίας, η Αλκμααρ υποδέχεται την Ουτρέχτη. Περιμένουμε αμφίρροπη αναμέτρηση, οι δύο ομάδες είναι αήττητες και στην πρώτη 3αδα μετά τις πρώτες αγωνιστικές. Αποφεύγουμε το σημείο, επιλέγουμε τα πολλά τέρματα.

Κλείνουμε με τη Σούπερ Λίγκα και το ντέρμπι της Αθήνας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι (3-2-0), θα ψάξουν αντίδραση μετά τη λευκή ισοπαλία κόντρα στην Καλλιθέα. Χωρίς ήττα στα τελευταία 4 ο Παναθηναϊκός (2-2-0), έχει μείνει στο «-5» από την κορυφή, θα ψάξει τη νίκη στο ντέρμπι που θα του δώσει ώθηση τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά. Συνδυάζουμε το Goal – Goal με το Under 4,5.

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΔΥΑΔΑ 1

521 15.00 ΚΑΒΑΛΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 1 1,74

593 18.00 ΝΑΝΤ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 1 1,74

ΔΥΑΔΑ 2

580 17.15 ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ – ΓΡΑΝΑΔΑ G/G 1,70

640 21.00 ΑΛΚΜΑΑΡ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ OV 2,5 1,67

ΜΟΝΟ

646 21.30 ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ G/G + UN 4,5 2,15

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.