Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Τέσσερις επιλογές από το Τσάμπιονς Λιγκ

Σημαδεμένος: Τέσσερις επιλογές από το Τσάμπιονς Λιγκ

Δεύτερη αγωνιστική στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ, θα ασχοληθούμε αποκλειστικά μόνο με αυτή τη διοργάνωση, τέσσερα παιχνίδια κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Η Σάλτσμπουργκ φιλοξενεί την Μπρέστ. Οι γηπεδούχοι θα ψάξουν αντίδραση μετά την ήττα στην πρεμιέρα κόντρα στη Σπάρτα Πράγας (3-0). Με το… δεξί ξεκίνησαν οι φιλοξενούμενοι που επικράτησαν 2-1 εντός της Στουρμ Γκρατς. Αμφίρροπο ματς, σκοράρουν αμφότερες.

Η Στουτγάρδη έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο «Μπερναμπέου» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχασε πολλές ευκαιρίες, εν τέλει ηττήθηκε με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (83′, 95′). Παίζει άκρως επιθετικά, σε 9 επίσημα ματς «μετράει» ισάριθμα Over. Συνδυάζουμε τη διπλή ευκαιρία («1Χ») με τα πολλά τέρματα.

Αϊντχόφεν και Σπόρτινγκ έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά στα εγχώρια πρωταθλήματα τους, «μετρούν» 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν εύκολα από τη Γιουβέντους στην πρεμιέρα (3-1), οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με το… δεξί (2-0 τη Λιλ), μικρό προβάδισμα οι Πορτογάλοι. Παίζουμε το «διπλό» με κάλυψη στην ισοπαλία.

Κλείνουμε με την αναμέτρηση της Λεβερκούζεν κόντρα στη Μίλαν. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εξαιρετική εμφάνιση στην έδρα της Φέγενορντ (4-0), οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν αντίδραση μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Λίβερπουλ (3-1). Περιμένουμε αμφίρροπο ματς, συνδυάζουμε το Goal – Goal με το Over.

ΤΡΙΤΗ

ΔΥΑΔΑ

801 19.45 ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΡΕΣΤ G/G 1,62

802 19.45 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΣΠΑΡΤΑ ΠΡ. 1Χ + OV 2,5 1,60

ΜΟΝΑ

849 22.00 ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ 2 DNB 1,90

852 22.00 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΜΙΛΑΝ G/G + OVER 1,85

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.