Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Συνδυαστικά με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Σημαδεμένος: Συνδυαστικά με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Τρία παιχνίδια κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, όλα από τη League Phase του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπράγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν αντίδραση μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Λυών. Οι Πορτογάλοι κέρδισαν εντός έδρας της Μακάμπι Τελ Αβίβ με ανατροπή στα τελευταία λεπτά (88′, 94′). Θεωρούμε πως η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα πάρει ώθηση από τον κόσμο και δεν θα ηττηθεί, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της κόντρα στους πολύ ποιοτικούς μεσοεπιθετικά φιλοξενούμενους. Συνδυάζουμε τη διπλή ευκαιρία («1Χ») με το Goal – Goal.

Η Ρεάλ Σοσιέδαδ έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Αντερλεχτ, αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της ενώ διαθέτει και πιο ποιοτικό ρόστερ από τους Βέλγους που δεν βρίσκονται και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση με μόλις μία νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια. Συνδυάζουμε τον «άσο» με το Over 1,5.

Κλείνουμε με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Στεάουα. Ο «Δικέφαλος» καλείται να βρει αντίδραση μετά τις 2 συνεχόμενες ήττες από Γαλατασαράι και Άρη. Υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ρουμανίας η οποία παίζει άκρως επιθετικά. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα βρει χώρους να «χτυπήσει» τους φιλοξενούμενους. Συνδυάζουμε τον «άσο» με το Over 1,5.

ΠΕΜΠΤΗ

ΜΟΝΑ

910 19.45 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΡΑΓΚΑ 1Χ + G/G 2,20

911 19.45 ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 1 + OV 1,5 2,10

934 22.00 ΠΑΟΚ – ΣΤΕΑΟΥΑ 1 + OV 1,5 1,95

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.