Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Μία «δυάδα» και δύο μονά αποδεκτά

Σημαδεμένος: Μία «δυάδα» και δύο μονά αποδεκτά

Τέσσερα παιχνίδια κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στον 4ο όμιλο της Α’ κατηγορίας στη Λίγκα Εθνών, η Ελβετία υποδέχεται τη Δανία. Οι γηπεδούχοι έχουν 3 ήττες σε ισάριθμα ματς και θα παλέψουν για την 3η θέση και την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στο «-1» από την πρωτοπόρο Ισπανία. Περιμένουμε αμφίρροπο ματς, σκοράρουν αμφότερες.

Σε διεθνή φιλική αναμέτρηση το Μεξικό φιλοξενεί τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι γηπεδούχοι έχουν μικρό προβάδισμα με τον κόσμο στο πλευρό τους. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από νίκη κόντρα στον Παναμά, έχουν αποκτήσει ψυχολογία μετά την έλευση του Μαουρίσιο Ποτσετίνο στον πάγκο. Ποντάρουμε στο Goal – Goal.

Τελευταία αγωνιστική στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 21. Η Δανία υποδέχεται την Ισλανδία. Οι γηπεδούχοι με νίκη εξασφαλίζουν την 1η θέση και την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση. Αδιάφοροι βαθμολογικά οι φιλοξενούμενοι, «μετρούν» 3 ήττες στα τελευταία 4 παιχνίδια. Συνδυάζουμε τον «άσο» με το Over 1,5.

Επιστρέφουμε και κλείνουμε με τη Λίγκα Εθνών. Στον 3ο όμιλο της Γ’ κατηγορίας, η Λευκορωσία υποδέχεται το Λουξεμβούργο. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι χωρίς να δεχθούν γκολ σε 3 ματς στον όμιλο. Θα παλέψουν για την πρώτη θέση και την άνοδο. Οι φιλοξενούμενοι «μετρούν» 0-1-2 δίχως να έχουν βρει το δρόμο προς τα δίχτυα (0-3 γκολ). Παίζουμε τον «άσο» με κάλυψη στην ισοπαλία.

ΤΡΙΤΗ

ΜΟΝΑ

916 21.45 ΕΛΒΕΤΙΑ – ΔΑΝΙΑ G/G 1,97

933 05.30 ΜΕΞΙΚΟ – ΗΠΑ G/G 1,92

ΔΥΑΔΑ

877 19.00 ΔΑΝΙΑ U21 – ΙΣΛΑΝΔΙΑ U21 1 + OV 1,5 1,65

919 21.45 ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ 1 DNB 1,85

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.