Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Από το Βόλο στο Λονδίνο

Σημαδεμένος: Από το Βόλο στο Λονδίνο

Επανέναρξη στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μετά τη διακοπή περίπου δύο εβδομάδων, λόγω Εθνικών ομάδων. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα πονταρίσματα μας, καθώς οι περισσότερες ομάδες θα έχουν επηρεαστεί.

Στη Σούπερ Λίγκα, ο Βόλος υποδέχεται τον Πανσερραϊκό. Οι Θεσσαλοί πέτυχαν σπουδαία νίκη με ανατροπή στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και «ξεκόλλησαν» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Σε αυτήν έπεσε ο Πανσερραϊκός, μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι «μετρούν» 4 G/G και 3 Over στα 5 τελευταία. Οι φιλοξενούμενοι 6 Over και 5 G/G σε 7 αγωνιστικές. Ποντάρουμε στα πολλά τέρματα.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Μπιλμπάο είναι ομάδα που παραδοσιακά στηρίζεται στην έδρα της. Φέτος στο «Σαν Μαμές» έχει υποστεί μόλις 1 ήττα σε 5 παιχνίδια (2-2-1). Υποδέχεται τη νεοφώτιστη Εσπανιόλ, που μακριά από το κοινό της εμφανίζεται αδύναμη, έχοντας αποσπάσει μόλις 1 βαθμό σε 4 ματς (0-1-3). Συνδυάζουμε τον «άσο» με το Over 1,5.

Τέλος, στην Πρέμιερ Λιγκ, η Φούλαμ αντιμετωπίζει την Αστον Βίλα. Η γηπεδούχος ηττήθηκε μετά από 5 αγωνιστικές στο Μάντσεστερ από την πρωταθλήτρια τα τελευταία χρόνια Σίτι. Η φιλοξενούμενη προέρχεται από δύο διαδοχικές ισοπαλίες και πορεύεται με μόλις 1 ήττα. «Τρέχει» αήττητο σερί 5 αγώνων. Πέντε G/G στα 6 τελευταία η Φούλαμ, 4/5 και 5/7 Over, G/G η Αστον Βίλα. Πάμε με τα γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΟ

393 17.00 ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ   OV 2,5 2,22

ΔΥΑΔΑ

281 15.00 ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ  1 + OV 1,5       1,78

319 17.00 ΦΟΥΛΑΜ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ   OV 2,5 1,71

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.