Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Επιλογές από Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ

Σημαδεμένος: Επιλογές από Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ

Τέσσερα παιχνίδια κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Δεύτερη αγωνιστική στον ενιαίο όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ, η Τζουργκάρντεν υποδέχεται την Γκιμαράες. Οι γηπεδούχοι είναι σκληροτράχηλη ομάδα, απέσπασαν βαθμό στην έδρα της Λίντσερ στην πρεμιέρα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν το απόλυτο στην Ευρώπη φέτος (7-0-0), περιμένουμε αμφίρροπη αναμέτρηση, ρισκάρουμε με την ισοπαλία.

Στην 3η αγωνιστική της League Phase του Γιουρόπα Λιγκ, η Πόρτο υποδέχεται την Χοφενχάιμ. Οι «Δράκοι» ψάχνουν την 1η τους νίκη, ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από την Μπόντο Γκλιμτ εκτός έδρας (3-2), ενώ ήρθαν ισόπαλοι εντός με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-3). Είναι το φαβορί κόντρα στους Γερμανούς, συνδυάζουμε τον «άσο» με το Over 1,5.

Στην ίδια διοργάνωση, η Τβέντε φιλοξενεί τη Λάτσιο. Οι δύο ομάδες σκοράρουν και δέχονται γκολ στα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα ματς τους ανεξαρτήτως διοργάνωσης, περιμένουμε ανάλογο σκηνικό στη μεταξύ τους αναμέτρηση, επιλέγουμε το Goal – Goal.

Επιστρέφουμε και κλείνουμε στο Κόνφερενς Λιγκ και την αναμέτρηση της Πάφου με αντίπαλο τη Χαϊντενχάιμ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση με μόλις μία ήττα στα τελευταία 10 ματς (8-1-1). Βέβαια, ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει κόντρα σε ομάδα της Μπούντσελιγκα που έχει το απόλυτο φέτος στην Ευρώπη (3-0-0). Αμφίρροπο ματς, σκοράρουν αμφότερες.

ΠΕΜΠΤΗ

ΜΟΝΑ

924 19.45 ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ Χ 3,15

938 22.00 ΠΟΡΤΟ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 1 + OV 1,5 1,75

ΔΥΑΔΑ

940 22.00 ΤΒΕΝΤΕ – ΛΑΤΣΙΟ G/G 1,67

949 22.00 ΠΑΦΟΣ – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ G/G 1,70

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.