Είστε εδώ: Αρχική >Αρχείο για ‘Ταξίδια

Πούλμαν για μεταφορά κοινού σε Πειραιώς και Επίδαυρο

ο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου καλωσορίζει το κοινό προσφέροντας μετακίνηση με πούλμαν προς τους χώρους των παραστάσεών του.

Επαναφέροντας αυτήν την παροχή, η οποία εξυπηρέτησε πλήθος θεατών τα προηγούμενα χρόνια, το Φεστιβάλ θέλει να διευκολύνει το κοινό να έρθει πιο κοντά στις παραστάσεις που προτιμά και να απολαύσει το φετινό πρόγραμμα.

Δελτίο δωρεάν μετακίνησης Σύνταγμα – Πειραιώς 260
Με τη χρήση του barcode του εισιτηρίου, μέχρι τις 18:00 την ημέρα της παράστασης, μέσω της διεύθυνσης: https://tickets.aefestival.gr/event/transport-from-syntagma-to-pireos-260/
Αναχώρηση στις 20:00 από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη (είσοδος μετρό) στο Σύνταγμα.
Μέγιστος αριθμός ατόμων στο πούλμαν: 70 άτομα (max 85% πληρότητα σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανονισμούς) Διαβάστε περισσότερα…

0Σχόλια

Aνοίγει η πλατφόρμα για τα 300.000 voucher

Σήμερα στις 15:00 ξεκινάει η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων, καθώς και ακτοπλοϊκών εταιρειών, για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2021-2022 του ΟΑΕΔ.

 

 

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται, μέχρι την Πέμπτη, 17 Ιουνίου, στις 23:59.

Διαβάστε περισσότερα…

0Σχόλια

Στην «πράσινη» ταξιδιωτική λίστα της Γερμανίας.

Στους ασφαλείς προορισμούς εντάσσονται και η Κύπρος, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Αυστρία

Στην «πράσινη λίστα» της Γερμανίας, με τις περιοχές όπου είναι ασφαλή τα ταξίδια, μπαίνουν από την Κυριακή αρκετές χώρες και περιοχές.

Διαβάστε περισσότερα…

0Σχόλια

Τουρισμός Για Όλους: Επιδότηση διακοπων

Με περισσότερες επιλογές και επιδότηση ακόμη και σε ποσοστό 100%, το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» δίνει την ευκαιρία σε ακόμα 300.000 Έλληνες να οργανώσουν τις διακοπές τους και να ταξιδέψουν εντός της χώρας μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς.

Διαβάστε περισσότερα…

0Σχόλια

Δήλωση υγείας για τα πλοία: Σε ισχύ από την Πέμπτη

Από την Πέμπτη οι επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν ακτοπλοϊκώς θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη δήλωση υγείας και ψηφιακά, προκειμένου να αποφευχθούν συνωστισμοί στα λιμάνια και να γίνεται ομαλά η επιβίβασή τους στα πλοία.

 

Αυτό γνωστοποίησε σήμερα, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής ΠολιτικήςΓιάννης Πλακιωτάκης, αναφερόμενος στα μέτρα αποτροπής μετάδοσης του κορωνοϊού και το υγειονομικό πρωτόκολλο στις μετακινήσεις των επιβατών με πλοία. Διαβάστε περισσότερα…

0Σχόλια

Επιθυμία Ελλάδας για ομαλοποίηση των σχέσεων ΕΕ και Ρωσίας

Ρόλο διαύλου επικοινωνίας για την ομαλοποίηση των σχέσεων ΕΕ και Ρωσίας θέλει να διαδρατίσει η Ελλάδα σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Νίκος Δένδιας από το Σότσι κατά τις κοινές δηλώσεις του με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ

Διαβάστε περισσότερα…

0Σχόλια

Ταξίδι σε μέρη του κόσμου σε 4 ώρες με 100 δολάρια

Η αναβίωση του υπερηχητικού ονείρου που πέθανε με τη «συνταξιοδότηση» του Concorde πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες φαίνεται πως ίσως πλησιάζει και πάλι.

Η αεροπορική βιομηχανία βρίσκεται σε κρίση, υπάρχει μια παγκόσμια ώθηση για μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και πολλοί από εμάς δεν μπήκαμε σε αεροπλάνο για περισσότερο από ένα χρόνο, λόγω της πανδημίας.

Το βρετανικό-γαλλικό αεροπλάνο Concorde, ένα από τα δύο υπερηχητικά αεροσκάφη που είχε λειτουργήσει εμπορικά, πέταξε από το 1969 έως το 2003 και ήταν ακραία δαπανηρό και επιβάρυνε επίσης πολύ το περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα…

0Σχόλια

Άλλαξε από σήμερα το όριο για τους επιβάτες στο αυτοκίνητο

Αυξάνεται σε τρεις από δύο που ήταν μέχρι τώρα ο επιτρεπόμενος αριθμός των επιβατών στα αυτοκίνητα και ταξί, πλέον του οδηγού, σύμφωνα με την νέα ΚΥΑ

Αυξάνεται από σήμερα σε τρεις από δύο που ήταν μέχρι τώρα ο επιτρεπόμενος αριθμός των επιβατών στα αυτοκίνητα και ταξί (πλέον του οδηγού), σύμφωνα με την νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα Σάββατο, 22 Mαΐου στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Διαβάστε περισσότερα…

0Σχόλια