Είστε εδώ: Αρχική >Αρχείο για ‘Θέμα

Κρούσματα σήμερα 17/01

Σήμερα, Δευτέρα 17 Ιανουαρίου ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 18.834 νέα κρούσματα και 101 θανάτους το τελευταίο 24ωρο, ενώ σε 672 ανέρχονται οι διασωληνωμένοι ασθενείς στις ΜΕΘ της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα…

0Σχόλια

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για προσλήψεις

Εκδόθηκε η 12Κ/2021 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 65/τ.ΑΣΕΠ/22.12.2021), που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Τουρισμού και στο Ελληνικό Κτηματολόγιο Ν.Π.Δ.Δ. (Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης), σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Διαβάστε περισσότερα…

0Σχόλια

Σαν σήμερα 17/1

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα.

 

Γεγονότα Διαβάστε περισσότερα…

0Σχόλια

Ρεκόρ ο χρόνος που περάσαμε στο κινητό μας το 2021

Τον περισσότερο χρόνο από κάθε προηγούμενη χρονιά δαπανήσαμε στα κινητά τηλέφωνα μας το 2021.

Διαβάστε περισσότερα…

0Σχόλια

Πού θα διενεργούνται δωρεάν rapid test σήμερα

Τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια, όπου θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

Διαβάστε περισσότερα…

0Σχόλια

ΕΦΚΑ – ΟΑΕΔ: Ποιοι θα δουν χρήματα

Περί τα 72 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε πάνω από 82.000 δικαιούχους στο πλαίσιο των πληρωμών που θα πραγματοποιηθούν από τον eΕΦΚΑ και τον ΟΑΕΔ κατά την εβδομάδα 17-21 Ιανουαρίου 2022.

Διαβάστε περισσότερα…

0Σχόλια

Καιρός – Αεροχείμαρρος

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr η κάθοδος ψυχρών αερίων μαζών προς τη χώρα η οποία ξεκίνησε με την κακοκαιρία «Διομήδης» (10-12/01/2022), αναμένεται να συνεχιστεί κατά κύματα και κατά τη διάρκεια της νέας εβδομάδας.

Διαβάστε περισσότερα…

0Σχόλια

Αυστρία: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός

Ο Νεχάμερ ένας συντηρητικός πολιτικός ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα τον Δεκέμβριο, αναγνωρίζοντας ότι πρόκειται για «ένα ευαίσθητο θέμα», είπε ότι όσοι δεν θα συμμορφώνονται με το μέτρο θα αντιμετωπίζουν αυστηρό πρόστιμο.

«Θα αποφασίσουμε για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όπως είναι προγραμματισμένο. Θα τεθεί σε ισχύ στις αρχές Φεβρουαρίου» είπε ο καγκελάριος σε συνέντευξη Τύπου.

Διαβάστε περισσότερα…

0Σχόλια