Είστε εδώ: Αρχική >Αρχείο για ‘Θέμα

Kατά του «Γιατρού για όλους»

Την αντίδρασή της στον νέο νόμο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ) «Γιατρός για όλους» εκφράζει η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ, αναφέροντας ότι «θίγει την αξιοπρέπεια του γιατρού» και προσφεύγει στο ΣτΕ «με σκοπό τη διασφάλιση των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων».

Διαβάστε περισσότερα…

0Σχόλια

Μπάιντεν: Θα επέμβουμε στρατιωτικά εάν η Κίνα εισβάλει στην Ταϊβάν

Τεταμένο είναι το κλίμα μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, με τον Αμερικανό πρόεδρο να δηλώσει από το Τόκιο ότι θα υπερασπιστούν στρατιωτικά την Ταϊβάν, αν το Πεκίνο εισβάλει στο νησί.

Διαβάστε περισσότερα…

0Σχόλια

Η μωβ μέδουσα κολυμπά μαζί μας στη θάλασσα

Και φέτος το καλοκαίρι αναμένεται να υπάρχει έξαρση των μωβ μεδουσών στις ελληνικές θάλασσες, με το Ελληνικό Παρατηρητήριο Βιοποικιλότητας να μας δίνει οδηγίες για την προστασία από την Pelagia noctiluca, όπως είναι το επιστημονικό όνομα του θαλάσσιου πλάσματος.

Διαβάστε περισσότερα…

0Σχόλια

Κάννες 2022: «129 γυναικοκτονίες από το τελευταίο Φεστιβάλ»

Στην πρεμιέρα της ταινίας «Holy Spider», του θρίλερ του σκηνοθέτη Αλί Αμπάσι, 12 γυναίκες με επίσημα ρούχα συγκεντρώθηκαν στις διάσημες σκάλες του Palais με υψωμένες τις γροθιές τους. Διαβάστε περισσότερα…

0Σχόλια

Κοινωνικός Τουρισμός 2022: Δικαιούχοι

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη όλων των προγραμμάτων, μέσω των οποίων, χιλιάδες πολίτες θα μπορέσουν να κάνουν οικονομικότερες καλοκαιρινές διακοπές.

Διαβάστε περισσότερα…

0Σχόλια

Μητέρα μαθήτριας καταγγέλλει επιθέσεις στο Γυμνάσιο

Νέες αποκαλύψεις για το Γυμνάσιο στον Κολωνό, όπου φοιτούσε ο 14χρονος που έδωσε τέλος στη ζωή του, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, δείχνοντας πως και άλλοι μαθητές ζουν σε περιβάλλον εκφοβισμού.

Διαβάστε περισσότερα…

0Σχόλια

Πού θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test

Τα σημεία ελέγχου είναι τα ακόλουθα:

Διαβάστε περισσότερα…

0Σχόλια

«Μόνο η Ουκρανία έχει το δικαίωμα να αποφασίσει για το μέλλον της»

Ο πρόεδρος της Πολωνίας, Αντρέι Ντούντα, έγινε ο πρώτος ηγέτης ξένης χώρας που εκφωνεί ομιλία με φυσική παρουσία στο κοινοβούλιο της Ουκρανίας από τις 24 Φεβρουαρίου που έγινε η ρωσική εισβολή.

Διαβάστε περισσότερα…

0Σχόλια