Είστε εδώ : Αρχική > Ηλίας Ζυματούρας > «Ψηλά τα χέρια» για το Σαν Μαρτίν – Νιούελς…

«Ψηλά τα χέρια» για το Σαν Μαρτίν – Νιούελς…

maxiΜατσάρα ήταν το Ρίβερ – Τίγκρε! Συγκλονιστικό. 0-1 έως το 84’. 1-1 ο Λούνα (πρώην της… Τίγκρε!) στο 85’, 2-1 στο 86’ πάλι ο Λούνα, 3-1 στο 93’ ο Ιτούρμπε και… 3-2 με πέναλτι στο 95’ ο Πέρες Γκαρσία.

Ανατροπή η Ρίβερ και ταμείο η «τριάδα» της Κυριακής με «1» τη Μπελγράνο και «2-3 γκολ» στο Ατλέτικο Ραφαέλα – Γοδόι Κρουζ.

Αυτές είναι βραδιές. Και δεν αναφέρομαι στο «3 στα 3». Καμία σχέση. Ποδοσφαιρικά εννοώ. Μόνο όσοι λατρεύουν το ποδόσφαιρο που παίζεται στους ευλογημένους τόπους της Λατινικής Αμερικής μπορούν να αντιληφθούν το μέγεθος της (ποδοσφαιρικής) ηδονής.

Από την άλλη χάθηκε το «2» του Λεβαδειακού. Έως το 60’ οι Βοιωτοί ήταν καλύτεροι και είχαν τις ευκαιρίες για το 0-1, απ’ εκεί και πέρα… έπεσαν οι διακόπτες. Ίσως το «Χ» να ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στην Τρίπολη, η ουσία είναι δεν μας «πέρασε» το «διπλό» που είχε απόδοση «4,00»…

Σήμερα το πρόγραμμα έχει το τελευταίο ματς της 3ης αγωνιστικής του «Φινάλ». Το Σαν Μαρτίν – Νιούελς. «Περίεργο» παιχνίδι, ειδικά μετά τις «δοκιμές» του Μαρτίνο στην τελευταία προπόνηση των «λεπρόσος».

Η Νιούελς… ξεκουράζει για δεύτερο ματς πρωταθλήματος παίκτες: σίγουρα έξω οι Κάσερες (αμυντικός), Μάξι Ροντρίγκες (μέσος), μάλλον δεν ξεκινάει βασικός ο Σκόκο και αν και βρίσκονται στην 21μελή αποστολή οι Φιγκερόα (μέσος), Χάιντσε (στόπερ) τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι είτε θα… κοπούν στο παρά πέντε ή θα ξεκινήσουν από τον… πάγκο.

Ήτοι «κατεβαίνει» με την ίδια… συνταγή που υποδέχθηκε τη Λανούς και ήλθε η ξεγυρισμένη «τριάρα» στο Ροζάριο (ήττα με 3-0) την περασμένη εβδομάδα.

Η Σαν Μαρτίν δεν είναι… Λανούς. Σε καμία περίπτωση. Όμως μετά το 1-1 στη Σάντα Φε με την Κολόν έκανε «προπαγάνδα» για τη διαιτησία. Κακώς δόθηκε πέναλτι στην Κολόν (με το οποίο έγινε το 1-1) και η διοίκηση… έφτασε μέχρι τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Χούλιο Γκροντόνα, για να κάνει τα (δικαιολογημένα) παράπονα…

Και σαν να διάβαζα ρεπορτάζ ελληνικής αθλητικής εφημερίδας, η Σαν Μαρτίν, ζήτησε «50-50 στα παιχνίδια της γιατί όλα τα διαιτητικά λάθη είναι εις βάρος της»…

Υπό αυτές τις συνθήκες προφανώς και δεν βλέπω καμία αξία στο «διπλό». Καλύτερα να βάλουμε «ρεπό» στη (στοιχηματική) Δευτέρα και να ασχοληθούμε με το «τι έγινε» στα ματς του Σαββατοκύριακου που πέρασε ενόψει της επόμενης… αγωνιστικής.

Καλημέρα!

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.