Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Μπουντεσλίγκα: Βάζει «STOP» στο αήττητο της Βέρντερ…

Μπουντεσλίγκα: Βάζει «STOP» στο αήττητο της Βέρντερ…

322526-tranquillo-barnetta700Με ένα και μόνο παιχνίδι θα ασχοληθώ στοιχηματικά σήμερα Σάββατο από τη Γερμανία.

Η Σάλκε έχοντας ως σύμμαχο την πρόσφατη παράδοση, φιλοξενεί στην «Veltins Arena» την Βέρντερ που τρέχει ένα σερί πέντε συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα! Η «φόρμα» είναι η βασική αιτία, η οποία υποχρεώνει τους περισσότερους να πάνε κόντρα στον άσο με αποτέλεσμα να παρατηρείται τις τελευταίες ώρες πτώση στο «Χ2»!

ΣΑΛΚΕ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.   -> όβερ 2.5 γκολ @1.65  & άσος @2.00
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σερί ήττες (μία για πρωτάθλημα, μία για Ευρώπη) χωρίς καν να σκοράρουν. Εντός έδρας στο πρωτάθλημα έχουν δύο σερί νίκες με το ίδιο σκορ (1-0), ενώ στα τρία πιο πρόσφατα, δεν έχουν δεχθεί ούτε γκολ.
Η Βέρντερ προέρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες για το πρωτάθλημα. Σ’ αυτά τα παιχνίδια σκοράρει κατά Μ.Ο. 2.4 γκολ ανά αγώνα. Εκτός έδρας έχει δύο σερί νίκες. Και οι δύο, όπως και τα πέντε συνολικά τελευταία εκτός έδρας της, «πλήρωσαν» στο γκολ/γκολ και στο όβερ (πολύ εύκολα).
Διαβάζοντας τους αριθμούς προκύπτουν ακόμα κάποια χρήσιμα στοιχεία που μπορούν να μας οδηγήσουν σε κάποιο σημείο. Για παράδειγμα το γεγονός ότι το 64% των εντός έδρας παιχνιδιών της Σάλκε, έρχονται άσος στο ημίχρονο και παράλληλα εκτός έδρας η Βόλσμπουργκ δεν έχει πάει ποτέ (σε σύνολο 10 αγώνων) προηγούμενη στα αποδυτήρια, «βγάζουν» πιθανό άσο στο πρώτο μέρος.
Η προϊστορία είναι με τους γηπεδούχους. Στα τέσσερα πιο πρόσφατα μέσα στην  «Veltins Arena» η Σάλκε έχει 4/4/ Συνολικά δε, στα τελευταία εννιά παιχνίδια, ανεξαρτήτου έδρας, η Βέρντερ δεν κέρδισε ποτέ!
Στοιχηματικά ποντάρω στο όβερ σε πρώτη φάση, κυρίως για το στυλ παιχνιδιού της Βέρντερ (έχει τα περισσότερα όβερ στη Γερμανία-εκτός έδρας σημειώνονται 4.5 γκολ ανά αγώνα κατά Μ.Ο). Δεύτερη επιλογή ο άσος. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν μεν φόρμα και ενθουσιασμό, όμως είναι άπειροι οι παίκτες της και θεωρώ ότι δεν είναι σε θέση να διαχειριστούν αυτές τις καταστάσεις. Πιο έμπειρη η Σάλκε, εκτιμώ ότι θα επιστρέψει στις νίκες, εκμεταλλευόμενη και την πολύ καλή της έδρα

ΥΓ Για περαιτέρω … ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας Like στη σελίδα της στήλη (Bet With Loxagos)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ γι’ αυτό το κουπόνι:
Κύπελλο Σουηδίας: Κάτι σαν επίσημα… «φιλικά»

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.