Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Γκέτεμποργκ στο 3.00; Ευχαριστούμε…

Γκέτεμποργκ στο 3.00; Ευχαριστούμε…

lasse-vibeΤο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στη μεγάλη κατηγορία της Σουηδίας θα έχει λίγους άσους. Αυτό δείχνουν τα έως τώρα αριθμητικά δεδομένα των αναμετρήσεων. Τη καλύτερη έδρα, από τις ομάδες που αγωνίζονται εντός αυτό το Σ/Κ, την έχει η Νόρκεπινγκ η οποία όμως έχει την ατυχία να αναμετράται με τη καλύτερη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος, την Γκέτεμποργκ.

Οι αποδόσεις στην αναμέτρηση του “ΝΥΑ Πάρκερ” γύρισαν τούμπα τα τελευταία 24ωρα. Όλες οι εταιρίες άνοιξαν το διπλό στο 2.40 περίπου και τον άσο στο 2.80. Αυτή τη στιγμή που γράφω η νίκη της Νόρκεπινγκ πληρώνει από 2.30 έως 2.50 και η νίκη της Γκέτεμποργκ από 2.70 μέχρι και 3.00! Πριν μία εβδομάδα οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες μέσα στο “Γκάμλα Ούλεβι” σ’ ένα παιχνίδι πάντως που η Γκτεμποργκ βάση εικόνας έπρεπε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης (έχασε και πέναλτι στο 84′).

Οι λόγοι που οι παίκτες του στοιχήματος πηγαίνουν με τους γηπεδούχους είναι οι εξής: Πρώτον γιατί η Νόρκεπινγκ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, αγνοώντας την ήττα εδώ και έντεκα αγώνες στην Allsvenskan και δεύτερον επειδή η ομάδα του Άντερσον έχει ένα σερί έξι συνεχόμενων νικών στην έδρα της.

Προσωπικά τα παραπάνω στοιχεία από μόνα τους δε μπορούν να με πείσουν να “κυκλώσω” τον άσο. Αυτό γιατί η Γκέτεμποργκ διαθέτει τη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, είναι η μόνη ομάδα που εκτός έδρας ακόμα δεν έχει ηττηθεί, ενώ όσον αφορά την αγωνιστική της φόρμα…τρέχει ένα σερί δώδεκα παιχνιδιών αήττητη!

Στοιχηματικά θα ποντάρω στη μη ήττα των φιλοξενούμενων. Στη Σουηδία, αντιμετωπίζουν τη Νόρκεπινγκ ως ομάδα “έκπληξη” για φέτος και τη περιμένουν να “ξεφουσκώσει” κάποια στιγμή. Η Γκέτεμποργκ από την άλλη, με τις εμφανίσεις της και κυρίως τη σταθερότητά της, δικαιώνει όσους πίστεψαν από την αρχή (μεταξύ αυτών και τη στήλη) ότι είναι το Νο1 φαβορί για τον τίτλο! Το διπλό στη τιμή που βρίσκεται πλέον, φαίνεται στα μάτια μου ως.. ευκαιρία. Για όσους φοβούνται να ρισκάρουν, το “Χ2” μοιάζει ιδανική επιλογή!

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.