Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Έξι επιλογές από Αγγλία, Γερμανία, Σουηδία…

Έξι επιλογές από Αγγλία, Γερμανία, Σουηδία…

 

memphis-celeb-v-brugge_3339127Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Η μελέτη και το απαραίτητο «ξεσκαρτάρισμα» (ελπίζω να είχα τη τύχη εδώ), μου έβγαλε τρείς αναμετρήσεις για σήμερα.

Στη Γερμανία… πολλά γκολ περιμένω να δω στην «Veltins-Arena» εκεί όπου η Σάλκε φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Ντάρμσταντ. Η εικόνα των δύο ομάδων στη πρεμιέρα αλλά και πιο πριν στο κύπελλο, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα, με κάνει να πιστεύω ότι το over 2.5 γκολ θα επαληθευτεί εύκολα. 

Στην Αγγλία… παίζω άσο & over στο «Old Trafford». Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «αρέσει» μέχρι στιγμής. Έχει 3 συνεχόμενες νίκες (πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ) και θωρώ ότι η Νιούκαστλ η οποία δεν έχει κερδίσει στα τελευταία 6 (ούτε καν στα φιλικά!), δε μπορεί να θεωρηθεί «σοβαρός» αντίπαλος για τους παίκτες του Λουίς Φαν Χάαλ.

Στη Σουηδία… έχουμε συμπληρώσει τα 2/3 του πρωταθλήματος. Απομένουν 10 παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η φετινή Allsvenskan και όπως όλα δείχνουν οδεύουμε σε φινάλε «γκραν γκινιόλ»! Η 21η αγωνιστική ανοίγει σήμερα στο «Gamla Ullevi» με την αναμέτρηση Χάκεν-Μάλμε. Οι πρωταθλητές, το τελευταίο μήνα πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις με αποτέλεσμα να έχουν μπει για τα καλά στο κόλπο της πρωτιάς (τρία σερί πρωταθλήματα για να βρούμε, πρέπει να πάμε γενιές πίσω). Το σημαντικότερο όμως για τον Χαρέιντε είναι ότι η ομάδα του βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση τη κατάλληλη περίοδο, αφού δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα, αλλά και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια (φιλοξενεί τη Σέλτικ μεσοβδόμαδα στον επαναληπτικό για τα play offs του Τσάμπιονς Λιγκ).

Η Χάκεν αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις σερί αγωνιστικές, χωρίς όμως αυτό να την έχει επηρεάσει βαθμολογικά καθώς όπως όλα δείχνουν θα πετύχει σχετικά εύκολα το στόχο της. Για σήμερα ο Γκέραρτσον θα έχει σημαντικές απουσίες στην άμυνα, αφού θα απουσιάσουν οι βασικοί Φρολουντ και Σούντιτς ενώ στο απουσιολόγιο του θα βρίσκεται και ο ημι-βασικός επιθετικός Τζερεμεφ. Το «διπλό» στο 2.40+ που το βρίσκουμε έχει αξία, αν αναλογιστούμε την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες. Μοναδικό «αγκάθι»… η προϊστορία η οποία φανερώνει ότι η Χάκεν αποτελεί το κακό δαίμονα της Μάλμε (ανεξαρτήτου έδρας, στα τελευταία 7, έχουμε 5-2-0 υπέρ της Χάκεν!).


@@@ Για τζίρους, Live Bet, προτάσεις τις τελευταίας στιγμής, εικόνα ταμείου και διαχείριση κάβας καθώς και οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε, ακολουθήστε μας στο Facebook κάνοντας Like  στη σελίδα της στήλης (Bet With Loxagos)


ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
Μάντσεστερ Γ. – Νιούκαστλ -> 1 με Α/Η -1 (1.57)…stake 8/10
Σάλκε – Ντάρμσταντ -> over 2.5 (1.66)…stake 7/10
Μάντσεστερ Γ. – Νιούκαστλ -> over 2.5 (1.75)… stake 7/10
Χάκεν – Μάλμε  -> over 2.5 (1.73)…stake 6/10
Μάντσεστερ Γ. – Νιούκαστλ ->  Ασιατικό over 3 (2.30)…stake 5/10
Χάκεν – Μάλμε  -> 2 (2.45)…stake 4/10

***stake=βλέπε εδώ

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.