Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Σεφτέ» στις νίκες για τη Τσέλσι

«Σεφτέ» στις νίκες για τη Τσέλσι

mourinho-chelseaΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ… είναι μία από τις λέξεις που μπορούν να χαρακτηρίσουν τη χθεσινή ημέρα, όσον αφορά τη στήλη! Πάμε στα σημερινά, όπου επέλεξα να επικεντρωθώ στοιχηματικά μόλις σε τρεις αναμετρήσεις…

Γουέστ Μπρομ – Τσέλσι  Χωρίς νίκη μετά από δύο αγώνες οι δύο ομάδες κι αν αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί «φυσιολογικό» για τους γηπεδούχους, για τη Τσέλσι ο μόλις ένας βαθμός που έχει σαν συγκομιδή μέχρι τώρα και το πλην πέντε από τη κορυφή, μάλλον θα πρέπει να ανησυχεί τον Μουρίνιο. Ο πορτογάλος τεχνικός και η ομάδα του θα έχει «κόντρα» και την παράδοση στο «The Hawthorns», αφού εκεί η Τσέλσι έχει στις πρόσφατες επισκέψεις της, τρεις ήττες(!) και μία ισοπαλία. Οι προσθήκες των Πέδρο και Μπάμπα (νέες μεταγραφές, θα είναι κανονικά στην αποστολή) έχουν αλλάξει προς το καλύτερο το κλίμα στο στρατόπεδο των πρωταθλητών. Στοιχηματικά, το «διπλό», σύμφωνα με το υλικό που διαθέτουν οι δύο ομάδες έχει αξία. Ok, η Τσέλσι δεν έχει ακόμα νίκη, όμως αν είχε, η νίκη της σήμερα θα πλήρωνε 1.40 και όχι 1.60!…(stake 7/10)

Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι   Σε καλή αγωνιστική κατάσταση και οι δύο ομάδες, αφού η 3η αγωνιστική τις βρίσκει αήττητες με την Έβερτον να έχει μία ισοπαλία στη πρεμιέρα (2-2 με Γουότφορντ) και μία νίκη ( τη προηγούμενη αγωνιστική 0-3 μέσα στη Σαουθάμπτον), ενώ οι «πολίτες» προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες (με το ίδιο σκορ, 3-0) κόντρα σε Γουέστ Μπρομ και Τσέλσι. Η παράδοση είναι με τα «ζαχαρωτά», αφού μέσα στο «Goodison Park» έχουν μόλις 3 ήττες στους 18 πιο πρόσφατους αγώνες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η μοναδική φρέσκια απουσία και για τις δύο ομάδες, «ακούει» στο όνομα Ζαμπαλέτα. Οι αποδόσεις που κυκλοφορούν σε 1Χ2, με βάση πάντα τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας, δεν αντικατοπτρίζουν κατά την άποψή μου τη πραγματικότητα. Ο άσος με χάντικαπ ενός γκολ «δώρο» στους γηπεδούχους, δείχνει στα μάτια μου ως μία καλή επιλογή (μιλάμε για ασιατικό χάντικαπ, όπου δεν χάνουμε ακόμα και με νίκη της Σίτι με ενός γκολ διαφορά). Από εκεί και πέρα, πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το όβερ 2.5 γκολ (αυτή θα είναι και η βασική μου επιλογή εδώ) καθώς επιθετικά οι δύο ομάδες έχουν δείξει μέχρι στιγμής πολύ καλά δείγματα….(stake 6/10)

Αντβίταμπεργκ – Γκέτεμποργκ  Τη νίκη για διαφορετικούς λόγους θα διεκδικήσουν και οι δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι προκειμένου να ξεκολλήσουν (υπό προϋποθέσεις) από τη τελευταία θέση και οι φιλοξενούμενοι για να συνεχίσουν να οδηγούν τη κούρσα του πρωταθλήματος. Η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη, όπως επίσης και η αγωνιστική κατάσταση των δύο (16 παιχνίδια χωρίς νίκη η Αντβίταμπεργκ). Οπότε στοιχηματικά, πάμε με τη «λογική». Το «διπλό» ενισχύεται και από τη παράδοση, που θέλει την ομάδα του Γιέργκεν Λέναρντσον να μετράει 6 νίκες στα 7 πιο πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ τους (ανεξαρτήτου έδρας)…(stake 6/10)


@@@ Για τζίρους, Live Bet, προτάσεις τις τελευταίας στιγμής, εικόνα ταμείου και διαχείριση κάβας καθώς και οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε, ακολουθήστε μας στο Facebook κάνοντας Like  στη σελίδα της στήλης (Bet With Loxagos)


Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.