Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Πληρώνουν» τα γκολ στα ντέρμπι

«Πληρώνουν» τα γκολ στα ντέρμπι

philippe-coutinho-liverpoolΚαλή εβδομάδα… Στα ντέρμπι επικεντρωμένο το στοιχηματικό ενδιαφέρον της στήλης για σήμερα. Στη Σουηδία η Τζουργκάρντεν «φιλοξενεί» τη μισητή Χάμαρμπι με στόχο να επιστρέψει στις νίκες προκειμένου να μη χάσει την επαφή της από τις πρώτες θέσεις, ενώ στην Αγγλία η Άρσεναλ υποδέχεται τη Λίβερπουλ στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 3η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Τζουργκάρντεν – Χάμαρμπι  Ντέρμπι μίσους της Στοκχόλμης, με μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Το «Tele 2 Arena» το χρησιμοποιούν και οι δύο ομάδες, οπότε το πλεονέκτημα έδρας «εξανεμίζεται». Η ομάδα του Περ Όλσον προέρχεται από ήττα (δεύτερη συνεχόμενη) κόντρα στην Έλφσμποργκ, σ’ ένα παιχνίδι όπου επιθετικά, στάθηκε ιδιαίτερα άτυχη (μεταξύ άλλων έχασε και πέναλτι στο 1-0). Η Χάμαρμπι από την άλλη, πήρε το πρώτο της εκτός έδρας τρίποντο για φέτος στο γήπεδο της Φάλκενμπεργκ, αποτέλεσμα πάντως που σε καμία περίπτωση δεν το άξιζε βάση εικόνας του αγώνα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπέργκσταντ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα για την ομάδα του, ενώ από την άλλη οι «γηπεδούχοι» θα παραταχθούν για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τους βασικούς μέσους Βάλκερ (16/1 και 1 ασιστ) και Ραντέτινακ (14 συμ. και 6 ασίστ). Αντίθετα, τα ευχάριστα νέα για τον Περ Όλσον είναι η επιστροφή του βασικού αμυντικού Άρβιντσον (19/2 και 2 ασιστ). Στοιχηματικά και βλέποντας την αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων μέσα στο γήπεδο στα τελευταία παιχνίδια τους, το γκολ/γκολ συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες επαλήθευσης από κάθε άλλο σημείο… (stake 7/10)


Για τζίρους, Live Bet, προτάσεις τις τελευταίας στιγμής, εικόνα ταμείου και διαχείριση κάβας καθώς και οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε, ακολουθήστε μας στο Facebook κάνοντας Like  στη σελίδα της στήλης (Bet With Loxagos)


Άρσεναλ – Λίβερπουλ  Προβλήματα στην άμυνα έδειξαν και οι δύο ομάδες στα πρώτα τους δύο παιχνίδια έως τώρα, άσχετα αν η Λίβερπουλ μέχρι στιγμής την έβγαλε καθαρή. Το όβερ 2.5 γκολ παρουσιάζει πτώση στην αγορά, όμως έστω κι έτσι, το 1.80 με 1.85 που κυκλοφορεί, μου …κάνει! Η πρόσφατη παράδοση «λέει» και όβερ 3.5 γκολ (4/5 όβερ 3.5 τελευταία). Προσωπικά θα «πάω» με το ασιατικό όβερ 3 γκολ (επιστροφή χρημάτων με ακριβώς τρία γκολ) σε απόδοση 2.35… (stake 5/10)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.