Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Άσος, από ημίχρονο και όβερ…

Άσος, από ημίχρονο και όβερ…

Malmo-FF

Στο «Σβέντμπανκ Παρκ» η Μάλμε φιλοξενεί τη Σέλτικ στη ρεβάνς των play off του Champions League και με στόχο την ανατροπή του 3-2 του πρώτου αγώνα. Δεν ξέρω γιατί οι αποδόσεις εξακολουθούν να υποτιμούν την ομάδα του Χαρέιντε εντός έδρας! Δεν το πήραν το μάθημά τους (οι παίκτες του στοιχήματος κυρίως, γιατί αυτοί είναι που διαμορφώνουν τις τιμές) από το πρόσφατο παιχνίδι με τη Σάλτσμπουργκ; Τότε μάλιστα οι Σουηδοί, θέλανε ένα «3-0» για να περάσουν …και τα κατάφεραν! Τώρα με τη Σέλτικ θα κωλώσουν; Που έχουν και «καβάτζα» τα δύο εκτός έδρας γκολ, άρα και που θα αγωνιστούν με λιγότερη πίεση;

Με εξαίρεση τις δύο περσινές ήττες από Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης, η Μάλμε σε ευρωπαϊκά παιχνίδια παραμένει αήττητη εντός έδρας από το 2011 (6-3-0). Στα εφτά πιο πρόσφατα μάλιστα από αυτά, η σουηδική ομάδα δεν δέχθηκε ούτε γκολ!

Στοιχηματικά… Πέρα από τον άσο, πολλές πιθανότητες επαλήθευσης δείχνει στα μάτια μου να είναι και το όβερ 2.5 γκολ, καθώς πιστεύω ότι οι «Κέλτες» πρώτον, δε θα επαναπαυτούν στο σκορ του πρώτο αγώνα και θα κυνηγήσουν κι αυτοί το εκτός έδρας γκολ και δεύτερον, ένα γκολ της Μάλμε… θα βάλει φωτιά στο παιχνίδι! Τέλος, οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι και τη δύναμη της έδρας θα θελήσουν (όπως κάνουν συνήθως), να πετύχουν νωρίς γκολ στο παιχνίδι, οπότε καλή περίπτωση μοιάζει να είναι και ο άσος στο πρώτο ημίχρονο!


 Για τζίρους, Live Bet, προτάσεις τις τελευταίας στιγμής, εικόνα ταμείου και διαχείριση κάβας καθώς και οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε, ακολουθήστε μας στο Facebook κάνοντας Like  στη σελίδα της στήλης (Bet With Loxagos)


Πρόταση
Μάλμε – Σέλτικ  όβερ 2.5 (1.70)…stake 8/10
Μάλμε – Σέλτικ   1 (2.60)… stake 6/10
Μάλμε – Σέλτικ  1 ημίχρονο (3.17)… stake 5/10

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.