Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Μονόπλευρο ενδιαφέρον στο «Όριαν Βαλ»

Μονόπλευρο ενδιαφέρον στο «Όριαν Βαλ»

Malmo-FFΈχει πάρει «φόρα» η Μάλμε, η οποία κάνει ότι περνάει από το χέρι της προκειμένου να μπει στη πρώτη τριάδα. Δυστυχώς όμως γι’ αυτή τα αποτελέσματα που φέρνουν οι αντίπαλοί της, προς το παρόν δεν βοηθάνε. Σήμερα η ομάδα του Χαρέιντε φιλοξενείται από τη Χάλμσταντ στο «Όριαν Βαλ», σε παιχνίδι που ανοίγει το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής στην Allsvenskan.

Κοιτάζοντας κάποιος τη βαθμολογία διαπιστώνει ότι και οι δύο ομάδες σήμερα «καίγονται» για τους βαθμούς, όμως ρίχνοντας μια ματιά και στο υπόλοιπο πρόγραμμα που ακολουθεί μέχρι το φινάλε, βγαίνει το συμπέρασμα ότι η Χάλμσταντ είναι «αδιάφορη» και κάνει ήδη σχέδια για τη Β’ κατηγορία της Σουηδίας. Αυτό το λέω, γιατί η ομάδα του Γιαν Γιόνσον, πέρα από τη Μάλμε σήμερα, έχει να αντιμετωπίσει μέχρι το τέλος τη Γκέτεμποργκ (εκτός έδρας), την Αίκ (εντός) τη Νόρκεπινγκ (εκτός) και τη Χάμαρμπι (εντός).

Πέρα όμως από το βαρύ πρόγραμμα, η Χάλμσταντ διανύει και περίοδο ντεφορμαρίσματος καθώς μετράει τέσσερις σερί ήττες.  Η προϊστορία δε τη «βοηθάει» σήμερα κόντρα στη Μάλμε, αφού οι πρωταθλητές μετρούν οκτώ συνεχόμενα «διπλά».

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
Χάλμσταντ – Μάλμε  2 (1,44)
Χάλμσταντ – Μάλμε  2 με ασιατικό* χάντικαπ -1 (1,80)
*Σε περίπτωση που η Μάλμε κερδίσει με ακριβώς ένα γκολ διαφορά, έχουμε επιστροφή χρημάτων

ΔΕΙΤΕ επίσης για σήμερα:
Κόντρα στη παράδοση η Τσέλσι

 


Επικοινωνία
e-mail: loxagosbet@yahoo.gr
facebook: Bet With Loxagos

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.