Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Κόντρα στη παράδοση η Τσέλσι

Κόντρα στη παράδοση η Τσέλσι

Chelsea+v+Watford+FA+Cup+Third+Round+NmUOA-3rBdulΣτο «St James’ Park» η Νιούκαστλ έχοντας ως σύμμαχο τη παράδοση, φιλοξενεί τη Τσέλσι σε αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Πρέμπιερ Λιγκ. Και για τις δύο ομάδες, το φετινό ξεκίνημα μπορεί να χαρακτηριστεί τραγικό, αφού από πολύ νωρίς οι βασικοί τους στόχοι δείχνουν να απομακρύνονται.

Η Νιούκαστλ μετά από έξι αγώνες, δεν έχει κάνει ακόμα σεφτέ στις νίκες κάτι που σημαίνει πως το «τρίποντο» το απόγευμα είναι μονόδρομος για το συγκρότημα του  Στιβ ΜακΚλάρεν προκειμένου να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Το έργο της βέβαια μόνο εύκολο δε θα είναι, αφού αντιμετωπίζει τη Τσέλσι η οποία κι αυτή με τη σειρά της θα παραταχθεί με σκοπό μόνο τη νίκη καθώς τα περιθώρια αν και ακόμα είναι νωρίς, στενεύουν!

Η ομάδα του Μουρίνιο, ο πορτογάλος οποίος παρεμπιπτόντως δεν έχει κερδίσει ποτέ μέσα στην έδρα της Νιούκαστλ, έκανε το χειρότερό της ξεκίνημα των τελευταίων 44 ετών. Προέρχεται όμως από μεγάλη νίκη κόντρα στην Άρσεναλ τη προηγούμενη αγωνιστική κάτι το οποίο μου έδωσε και την ώθηση να πάω στοιχηματικά με τους «μπλε» σήμερα.

Το διπλό στηρίζεται επίσης στο πολύ κακό κλίμα που υπάρχει στο στρατόπεδο της Νιούκαστλ, όπου το ποτήρι «ξεχείλισε» πριν λίγες μέρες όταν και οι «καρακάξες» αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ μιας και ηττήθηκαν εντός έδρας από τη Σέφιλντ Γουένστεϊ (Τσάμπιονσιπ). Τέλος, όσον αφορά το ρόστερ, δε χωράει αμφιβολία για την ανωτερότητα της Τσέλσι σε όλες της θέσεις.

Όλα τα παραπάνω, έχουν σαν αποτέλεσμα η τιμή του διπλού να υποχωρεί τις τελευταίες ώρες με αποτέλεσμα το αρχικό 1,90 να έχει πλέον υποχωρήσει στο 1,65 (σε ορισμένους Μπουκ ακόμα και πιο κάτω).

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
Νιούκαστλ – Τσέλσι  2

ΔΕΙΤΕ επίσης για σήμερα:
Μονόπλευρο ενδιαφέρον στο «Όριαν Βαλ»

Επικοινωνία
e-mail: loxagosbet@yahoo.gr
facebook: Bet With Loxagos

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.