Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Φινάλε με «δώρα» στη Σουηδία

Φινάλε με «δώρα» στη Σουηδία

«Οι αποδόσεις που άνοιξαν για την αναμέτρησή της κόντρα στη Μάλμε, εκτιμώ ότι θα «γυρίσουν» τούμπα μέχρι το Σάββατο, κι αν όχι, τουλάχιστον θα ισορροπήσουν! Η κίνηση αυτής της αγοράς, θα έχει «λογική», αφού η Μάλμε παίζει κρίσιμο παιχνίδι τη Τρίτη κόντρα στη Σαχτάρ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Και ο Χαρέιντε, έχει αποδείξει φέτος ότι το βάρος το δίνει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια…» Το παραπάνω γράφτηκε τη Τετάρτη το απόγευμα και μπορείτε (όσοι δεν το κάνατε ήδη) να το διαβάσετε στις «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο». Αναφέρομαι στην αναμέτρηση της Μάλμε με τη Νόρκεπινγκ, όπου οι τιμές άνοιξαν στο 2.25 για τον άσο και στο 2.75 στο διπλό και πλέον το σετ αποδόσεων έχει διαμορφωθεί ως εξής: 2.60-3.60-2.45. Ίδια η κατάσταση και στην Ασία, καθώς το αρχικό +0.25 της Μάλμε, πλέον έχει γίνει +0.00!

Τι παίζουμε από Σουηδία; Προσωπικά έχω επιλέξει να φτιάξω ένα δελτίο, όπου με λίγα θα «πάω» να κάνω μεγάλη μπάζα! Θα παίξω άσο την Έρεμπρο στο 3.10 κόντρα στην ΑΙΚ. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να έχουν ελπίδες για πρωτάθλημα, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να κερδίσει η ίδια με μεγάλο σκορ και παράλληλα να χάσει και η Γκέτεμποργκ και η Νόρκεπινγκ. Κομματάκι δύσκολο έτσι; Κομματάρα θα έλεγα! Άρα λοιπόν οι παίκτες του Αντρέας Αλμ θα παραταχθούν ψιλό-αδιάφοροι στο «Μπερν Αρένα» και αν την ίδια ώρα μαθαίνουν ότι Γκέτεμποργκ ή Νόρκεπινγκ προηγούνται…. θα τα παρατήσουν εντελώς! Ο άσος, «βγαίνει» όμως και από αγωνιστικής άποψης. Κι αυτό γιατί η Έρεμπρο στα τελευταία εννιά παιχνίδια της έχει εφτά νίκες και δύο ισοπαλίες! Μαζί μας και η πρόσφατη προϊστορία…άσος (3.10)

Στο «Tele 2 Arena» θα επιλέξω να βάλω στο δελτίο μου τα πολλά γκολ. Τα πάρα πολλά γκολ καλύτερα… Τζουργκάρντεν και Σούντσβαλ θα παραταχθούν βαθμολογικά αδιάφορες, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάζει η «σκοπιμότητα» στο παιχνίδι τους. Η συγκεκριμένη επιλογή, δε βασίζεται όμως μόνο πάνω εκεί, αλλά και στο γεγονός ότι έχουμε να κάνουμε με δύο άκρως επιθετικές ομάδες….over 3.5 γκολ (2.30)

Τέλος, στο «Ολύμπια», θα επιλέξω επίσης τα πάρα πολλά γκολ, βάζοντας στο δελτίο μου το όβερ 3.5 γκολ. Και εδώ, Χέλσινμποργκ και Χάκεν θα αγωνιστούν χωρίς κίνητρο αφού βαθμολογικά είναι αδιάφορες. Οι γηπεδούχοι φέτος (από την αρχή του πρωταθλήματος) είναι η χαρά κάθε ποδοσφαιρόφιλου! Κάτι ανάλογο ισχύει και με τη Χάκεν τελευταία μιας και η ομάδα του Γκέραρντσον μετράει εφτά συνεχόμενα όβερ 2.5….over 3.5 γκολ (2.10)


ΥΓ 1.  Αφήνω στη τύχη σας τη χημεία των παραπάνω σημείων. Να θυμάστε πάντα, πως όσο λιγότερες επιλογές προσθέτετε στο δελτίο σας, τόσο αυτό θα βρίσκεται πιο κοντά στο «ταμείο».

ΥΓ 2.  «Στο στοίχημα, κερδίζει αυτός που δε χάνει». Αυτή είναι η φιλοσοφία μου πάνω στο στοίχημα. Βασιζόμενοι πάνω σ’ αυτή, «πληρωθήκαμε» χθες στο Λα Κορούνια – Ατλέτικο Μ. σε απόδοση 2.00 για ένα σημείο το οποίο τελικά…. δεν επαληθεύτηκε!  2

ΥΓ 3.  Στο mini αφιέρωμα που είχε γίνει εδώ στο pontarisma.gr στις 4 Απριλίου, όταν και ξεκινούσε το πρωτάθλημα της Σουηδίας, είχε δοθεί η Γκέτεμποργκ ως πρωταθλήτρια, με απόδοση 6.00! Ήταν τότε το 4ο φαβορί, πίσω από Μάλμε, ΑΙΚ και Έλφσμποργκ…

 

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.