Είστε εδώ : Αρχική > Θέμα > Μια ντουζίνα μεταγραφών για το καλοκαίρι του 2018

Μια ντουζίνα μεταγραφών για το καλοκαίρι του 2018

Το ερχόμενο καλοκαίρι μπορεί να είναι σημαντικό. Οχι μόνο γιατί γίνεται Μουντιάλ, αλλά μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες δυνάμεων στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η «The Telegraph» μας θυμίζει μια… ντουζίνα παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι και μπορούν να διαπραγματευτούν από τον Ιανουάριο την επόμενη ομάδα τους. Κορυφαίος φυσικά ο Λιονέλ Μέσι.

Τερματοφύλακας

Μισέλ Βορμ (Τότεναμ): Θα είναι 34 χρόνων το καλοκαίρι ο Ολλανδός που παραμένει στη σκιά του Λιορίς. Με αυτή τη συμφωνία άλλωστε πήγε στους «πετεινούς» από τη Σουόνσι το 2014. Τώρα στο χέρι του θα είναι εάν θα θέλει να γίνει βασικός σε κάποια άλλη ομάδα.

Δεξιός αμυντικός

Χουανφράν (Ατλέτικο Μαδρίτης): Μετά από οκτώ σεζόν στην Ατλέτικο του δίνεται η ευκαιρία να αλλάξει περιβάλλον. Ο Σιμεόνε πάντως τον καθιέρωσε και τον έκανε «σημείο αναφοράς» για την ομάδα που δημιούργησε

Κεντρικοί Αμυντικοί

Χοσέ Χιμένεθ (Ατλέτικο Μαδρίτης): Στα 22 του χρόνια έχει καθιερωθεί κι έχει αποκτήσει εμπειρίες. Οι Μαδριλένοι θα δυσκολευθούν να τον κρατήσουν. Οπως έχει ακουστεί τον θέλουν η Γιουνάιτεντ και η Αρσεναλ.

Τζιόρτζιο Κιελίνι (Γιουβέντους): Το καλοκαίρι θα είναι 34 χρόνων, αλλά παραμένει από τους πιο αξιόπιστους σε αυτή τη θέση. Θα είναι μεγάλη έκπληξη εάν η «Μεγάλη Κυρία» τον αφήσει να φύγει.

Αριστερός αμυντικός

Λουκ Σο ή Ντάλεϊ Μπλιντ (Γιουνάιτεντ): Ο Μουρίνιο εφέτος αντιμετωπίζει το δίλημμα ποιον από τους δύο να χρησιμοποιήσει (αν και παίζει ο Σο), ενώ του χρόνου μπορεί να μην έχει κανένα! Με το χρήμα που ρέει στην ομάδα ίσως ο Πορτογάλος κρατήσει και τους δύο.

Αμυντικός μέσος

Αντερ Χερέρα (Γιουνάιτεντ): Τον είχε αποκτήσει από την Αθλέτικ ο Λουίς φαν Χαλ. Βασικός και με τον Μουρίνιο ο 28χρονος Ισπανός μέχρι πέρσι εφέτος δείχνει να είναι δεύτερη επιλογή κι αυτό ίσως τον οδηγήσει σε άλλες λύσεις.

Μέσοι

Αντρές Ινιέστα (Μπαρτσελόνα): Στα 33 του χρόνια για πρώτη φορά διετύπωσε την άποψη ότι θέλει να αλλάξει ομάδα (δεν έχει παίξει και σε άλλη). Δεν έχει υπογράψει κι αυτός, όπως κι ο Μέσι, το νέο του συμβόλαιο κι οι σειρήνες από το MLS έχουν αρχίσει να ηχούν.

Ισκο (Ρεάλ Μαδρίτης): Θα μπορούσε να είναι «πρώτο όνομα» σε μια μεγάλη ομάδα. Στον γαλαξία της «Βασίλισσας» όμως το αστέρι του δεν λάμπει όσο θα ήθελε. Τίτλοι ή προσωπική διάκριση; Την απάντηση στο ερώτημα αυτό θα την δώσει το καλοκαίρι που θα είναι 26 χρόνων.

Επιθετικός μέσος

Μεσούτ Οζίλ (Αρσεναλ): Δεν του αρέσει η πολύ δουλειά, Και στην Αρσεναλ παραδέχονται το ταλέντο του, αλλά όχι τη διάθεσή του να το δείχνει σε κάθε ματς. Ισως το καλοκαίρι σκεφτεί να πάει στις ΗΠΑ ή στην Κίνα. Και οι δύο θα του δώσουν πολύ περισσότερα από τους Λονδρέζους.

Επιθετικοί

Αλέξις Σάντσες (Αρσεναλ): Η μεταγραφή του στη Σίτι θεωρείται δεδομένη. Αλλωστε έφθασε πολύ κοντά στο να γίνει αυτό το καλοκαίρι. Είναι ο μόνος σίγουρα… φευγάτος από τους 12.

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα): Αν πάει στην Μάντσεστερ Σίτι, όπως φημολογείται, θα είναι η μεγραφή του καλοκαιριού. Η «ρήτρα» των 300 εκ. ευρώ δεν θα ισχύει το καλοκαίρι κι οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα αγωνιούν από τώρα για το ενδεχόμενο να φύγει ο φυσικός ηγέτης της ομάδας

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.