Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με τη συμφωνία των δύο πλευρών να ανακοινώνεται άμεσα.
Κάτοικος Περιστερίου ετοιμάζεται να γίνει ο 33χρονος εξτρέμ, ο οποίος έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα του Περιστερίου. Το deal αναμένεται να κλείσει μέσα στο Σαββατοκύριακο, εφόσον ο Χριστοδουλόπουλος περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά θα ανακοινωθεί από τον Ατρόμητο και από Δευτέρα θα ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της νέας του ομάδας.
Η απόκτηση του Χριστοδουλόπουλου δεν θα είναι η μοναδική για τους Περιστεριώτες που βρίσκονται στην αναζήτηση και ενός σέντερ φορ, μετά την αποχώρηση του Απόστολου Βέλλιου. Ήδη έχουν βρεθεί και εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις από την ξένη αγορά. Αυτές οι δύο προσθήκες αναμένεται να είναι και οι τελευταίες, εκτός αν προκύψει κάποια πώληση βασικού ποδοσφαιριστή.
Πηγή: sdna.gr
