Είστε εδώ : Αρχική > Γενικά, Θέμα, Τι λες τώρα! > Θρίλερ στις Σπέτσες

Θρίλερ στις Σπέτσες

Το κουβάρι μιας περίεργης υπόθεσης έχει αρχίσει να ξετυλίγεται στις Σπέτσες και πλέον η εικόνα για το τι συνέβη με τον 26χρονο που βρέθηκε νεκρός, έχει αλλάξει πλήρως.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή: Η είδηση αρχικά αφορούσε στον τραγικό θάνατο ενός 26χρονου άνδρα στις Σπέτσες μετά από ένα φοβερό τροχαίο, το βράδυ του Σαββάτου, 21.11.2020.

Πλέον, περίπου 48 ώρες μετά, η υπόθεση περιπλέκεται, καθώς νέες πληροφορίες έρχονται να μετατρέψουν την υπόθεση σε θρίλερ, αφού πλέον όλα δείχνουν πως ο θάνατός του προήλθε από εγκληματική ενέργεια και όχι από τροχαίο δυστύχημα.

Οι πληροφορίες έλεγαν από νωρίς πως ο 26χρονος έφερε σοβαρά τραύματα, στα οποία δυστυχώς υπέκυψε, βυθίζοντας στην θλίψη συγγενείς, φίλους και όλη την τοπική κοινωνία και πλέον όχι μόνο μιλάμε για πιθανή εγκληματική ενέργεια αλλά και για την ύπαρξη βασικού υπόπτου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είναι ο νεαρός γιος καθηγητή Πανεπιστημίου.

Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης από τις αρμόδιες Αρχές και τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές.

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Πηγή:newsit.gr

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.