Παράταση έως και την Τρίτη 5 Ιανουαρίου δίνει το υπουργείο Εργασίας στις δηλώσεις αναστολών του μηνός Δεκεμβρίου.
Όσοι εργαζόμενοι είχαν προβεί σε δηλώσεις στο supportemployees.services.gov.gr για τον μήνα Νοέμβριο και παρέμειναν σε αναστολή και τον Δεκέμβριο, δεν χρειάζεται να υποβάλλουν νέες δηλώσεις.
Όσον αφορά τις πληρωμές των ειδικών αποζημιώσεων των αναστολών του Δεκεμβρίου, θα γίνουν έως την Τρίτη 12 Ιανουαρίου.
Όσοι ήταν σε αναστολή από 1 έως 31 Δεκεμβρίου, θα λάβουν ολόκληρο το ποσό, δηλ. αποζημίωση 534 ευρώ.
Η αποζημίωση για αναστολές 1 έως 12 Δεκεμβρίου θα ανέλθει στα 213 ευρώ. Για τις αναστολές από 1 έως 14 Δεκεμβρίου, θα ανέλθει στα 249 ευρώ, ενώ για αναστολές από 1 έως 17 Δεκεμβρίου η αποζημίωση θα ανέλθει στα 302 ευρώ.
Υπενθυμίζεται, επίσης, πως τον Ιανουάριο και συγκεκριμένα έως τις 31, θα καταβληθεί, αναδρομικά, το επίδομα Χριστουγέννων το οποίο αναλογεί σε όσους βγουν σε αναστολή τον μήνα Δεκέμβριο.
Πηγή: newsbomb.gr
