Είστε εδώ : Αρχική > Γενικά, Θέμα > Άγριες Μέλισσες: spoiler

Άγριες Μέλισσες: spoiler

 

Ο Τάκης θα φέρει την καταστροφή στη ζωή της Δρόσως στο Διαφάνι στις «Άγριες Μέλισσες»

Τελειωμό δεν έχουν τα… βάσανα στις ζωές των ηρώων στις «Άγριες Μέλισσες» με τη Δρόσω να αντιμετωπίζει τον χειρότερο εφιάλτη της, από τον Τάκη που ισχυρίζεται ότι την αγαπάει και θέλει να την κερδίσει ξανά. Ο Τάκης ήρθε στο Διαφάνι και ζητά από τη Δρόσω να φύγουν μαζί εκβιάζοντάς την – από αγάπη όπως λέει – ότι θα αποκαλύψει τα μυστικά της. Σύντομα κάνει τις απειλές του πραγματικότητα, φέρνοντας την καταστροφή για τη Δρόσω Σταμίρη. Η Ασημίνα σε επόμενο επεισόδιο το σκάει με τον μικρό Σέργιο και ο Μπάμπης συλλαμβάνεται για την εξαφάνιση της Ασημίνας, ενώ μια άφιξη στο Διαφάνι «απειλεί» να φανερώσει το μυστικό της Βιολέτας.

Ο Τάκης έχει επιβάλλει την παρουσία του στο σπίτι των Σταμίρη στο Διαφάνι και με εκβιασμούς και φτηνούς ηρωισμούς προσπαθεί να κάνει δική του τη Δρόσω. Ο Νικηφόρος έρχεται στα χέρια με τον Τάκη και απαγορεύει στη Δρόσω να ξαναδεί τον μικρό Σέργιο. Κάτι που τη διαλύει!

 

Στο spoiler του Αλέξη Μίχα στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τις εξελίξεις στις « «Άγριες Μέλισσες» Δούκας και Μυρσίνη δεν αντέχουν ο ένας τον άλλον και αλληλοκατηγορούνται με αποτέλεσμα να φτάσουν στο διαζύγιο. Ο Δούκας θέλει να τη διώξει από το σπίτι και να τη στείλει στη Λάρισα. Ο Νικηφόρος από την άλλη θα έχει ένα διπλό σοκ γιατί ο Τάκης θα του αποκαλύψει ακριβώς όλα όσα έκανε η Δρόσω – η μητέρα του μικρού Σέργιου – στην Τρούμπα. Το μεγαλύτερο σοκ θα έρθει όταν ο Νικηφόρος θα πιάσει στα πράσα τη Δρόσω με τον Κωνσταντή. Τα μυστικά έχουν βγει στη φόρα και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Στο άλλο «μέτωπο» της σειράς, η Ελένη πηγαίνει στον εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικό και καταθέτει εναντίον του Βόσκαρη. Αναφέρει την κακοποίηση και τους βιασμούς και ξεσπά σκάνδαλο, ενώ ο Βόσκαρης ετοιμάζεται να παντρευτεί την Σοφούλα Τόλλια. Η Ελένη θα νιώσει αποκομμένη από τους πάντες και τα πάντα στο Διαφάνι. Στο πλευρό της ο Λάμπρος, ενώ ο Γραμματικός καλεί σε απολογία τον Βόσκαρη, αλλά χρειάζονται και άλλες μαρτυρίες από άλλες γυναίκες για να του απαγγελθούν κατηγορίες. Ο ίδιος ο Αλέξης Γραμματικός θα προσεγγίσει μια πρώην κρατούμενη του Βόσκαρη για να την πείσει να μιλήσει εναντίον του τότε διευθυντή των φυλακών.

«Άγριες Μέλισσες»: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (20/1)

Η Ελένη με τον Λάμπρο προσπαθούν να σώσουν τη Σοφούλα από τον Βόσκαρη, ενώ ο Νικηφόρος έρχεται στα χέρια με τον Τάκη και απαγορεύει στη Δρόσω να ξαναδεί τον μικρό Σέργιο. Η Ασημίνα επιβεβαιώνει πως ο Νικηφόρος ξέρει για εκείνη και για τον Μπάμπη.

Ο Μελέτης πάει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Θέμελη που τους κατέδωσε, ενώ ο Κωνσταντής πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση για την παράνομη επιχείρησή του. Τα νέα του αρραβώνα της Σοφούλας με τον Βόσκαρη σκάνε σα βόμβα στο καφενείο. Πώς θα το πούνε στον Άγγελο; Η Ελένη ζητάει από τον Τάκη να φύγει από το σπίτι τους, αλλά εκείνος είναι αποφασισμένος να ξανακερδίσει τη Δρόσω και παίζει το τελευταίο του χαρτί.

Πηγή:Ethnos.gr

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.