Είστε εδώ : Αρχική > Γενικά, Θέμα, Ο Σημαδεμένος > Survivor spoiler 30/4 – «Βόμβα» έριξε ο Μπάρτζης, θέλει να αποχωρήσει!

Survivor spoiler 30/4 – «Βόμβα» έριξε ο Μπάρτζης, θέλει να αποχωρήσει!

Survivor spoiler 30/4: Συνεχείς είναι οι εκπλήξεις και οι ανατροπές στο ριάλιτι επιβίωσης. Πριν από λίγες ημέρες ο Νίκος Μπάρτζης έριξε «βόμβα μεγατόνων»!

Survivor spoiler 30/4: Οι άνθρωποι του Survivor δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν άκουσαν την απόφαση που είχε πάρει ο Νίκος Μπάρτζης.

 

Ποιες όμως καταστάσεις τον πίεσαν τόσο έντονα ψυχολογικά και τον οδήγησαν να σκεφτεί τη… μεγάλη έξοδο από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

 

Όταν ο Τζέιμς Καφετζής βγήκε υποψήφιος και μαζί δέχθηκαν την επίθεση συμπαικτών και αντιπάλων ο Νίκος Μπάρτζης θεώρησε πως ήρθε η ώρα που το τηλεοπτικό κοινό θα δείξει την πόρτα της εξόδου από το Survivor στον κολλητό του.

 

Μάλιστα είχε παρακαλέσει (εκτός κάμερας), τον Παύλο Γαλακτερό να δώσει εκείνον υποψήφιο και όχι τον Τζέιμς Καφετζή. Κάτι που όμως είδαμε ότι δεν συνέβη.

 

Κάπου εκεί ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται πως έφτασε στα όριά του! Έτσι ζήτησε από ανθρώπους του ριάλιτι να αποχωρήσει από το Survivor, στην περίπτωση που οι τηλεθεατές θέσουν εκτός παιχνιδιού τον Τζέιμς Καφετζή!

 

Οπως προκύπτει ο Ροδίτης παίκτης της μπλε ομάδας συνομίλησε με τον φίλο του προκειμένου να τον ηρεμήσει. Συγκεκριμένα του εξήγησε ότι είναι λογική κάποια στιγμή ένας από τους δύο να αποχωρήσει από το Survivor.

 

Έτσι τον προέτρεψε αμφότεροι να παραμείνουν δυνατοί τονίζοντας πως είναι κρίμα να τα παρατήσουν τώρα που έχουν φτάσει σχεδόν μέχρι το φινάλε, επειδή κάποια στιγμή κάποιος θα αποχωρήσει.

 

Αυτή η πρωτοβουλία που πήρε ο Τζέιμς Καφετζής φαίνεται πως έδιωξε τις αρνητικές σκέψεις που είχε ο Νίκος Μπάρτζης, διώχνοντας παράλληλα κάθε σκέψη περί αποχώρησής του από το Survivor.

 

Άλλωστε η ευχάριστη εξέλιξη για τους δύο φίλους ακολούθησε όταν το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε από το Survivor να φύγει ο Κώστας Παπαδόπουλος!

 

Εξάλλου αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα αργήσει πολύ η μέρα που θα αποχωρήσει ο Τζέιμς, αν δεν φτάσει μέχρι τον τελικό, αφού δείχνει πως έχει πέραση στο τηλεοπτικό κοινό.

 

Για να δούμε τι θα δούμε και αν υπάρχει νέα ανατροπή από τον Νίκο Μπάρτζη…

Πηγή:sporttime.gr

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.