Είστε εδώ : Αρχική > Γενικά, Θέμα, Τι λες τώρα!, Ψυχαγωγία > Άγριες Μέλισσες: Τι απέγινε η Αγορίτσα;

Άγριες Μέλισσες: Τι απέγινε η Αγορίτσα;

Η Μαρία Αντουλινάκη που την υποδύεται δίνει την απάντηση

Η Μαρία Αντουλινάκη τα δύο τελευταία χρόνια μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών μέσα από τη συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες. Υποδύεται την γλυκύτατη Αγορίτσα, την ήρεμη δύναμη στο πολυτάταχο αρχοντικό των Σεβαστών.Στο φινάλε του β’ κύκλου όμως μείνανε με την απορία για το τι θα απογίνει τώρα που η Μυρσίνη με τον Δούκα μετακόμισαν στη Λάρισα.

Μιλώντας στο «Πρωινό» η ηθοποιός αποκάλυψε ότι η Αγορίτσα συνεχίζει κανονικά στις Άγριες Μέλισσες.

 

«Τι έγινε η Αγορίτσα; Έγινε πανικός κι εγώ έλαβα πάρα πολλά μηνύματα, τι απέγινε ο ρόλος αυτός. Συνεχίζω όμως και του χρόνου. Ήταν δύσκολη η σκηνή με την Κάτια Δανδουλάκη, ήταν ένα 10ωρο γύρισμα. Εγώ έκλαιγα από τα καμαρίνια, δεν πρόλαβα να φτάσω κάτω στο πλατό. Η συγκίνηση που φεύγει η Κάτια από τη σειρά, για μένα ήταν πάρα πολύ μεγάλη», εξομολογείται για τις Άγριες Μέλισσες.

 

Και κάπου εκεί, η Μαρία Αντουλινάκη σταμάτησε τις αποκαλύψεις για τις Άγριες Μέλισσες και άρχισε τις αποκαλύψεις για το Survivor: «Είδα τον Γιώργο Λιβάνη και του είπα συγγνώμη, δεν σε ήξερα πριν, σε έμαθα τώρα από τα γεγονότα. Του λέω: «Θέλω να μου πεις δύο πράγματα. Αν έλαβες το μήνυμα που έστειλε η Χριστίνα σε σένα και τι μηνύματα λαμβάνεις από τη Μαριαλένα. Μου είπε ότι μέχρι στιγμής δεχόταν φιλάκια και αγκαλίτσες και αγάπες από τη Μαριαλένα, αλλά από τη Χριστίνα και μετά δεν έχει λάβει κάποιο μήνυμα. Δεν απάντησε ποτέ στα μηνύματα της Χριστίνας κι έτσι δεν έμαθε τα μηνύματα ποτέ. Γιατί δεν ήθελε να μπει σε όλη αυτή τη διαδικασία και να τα ακούσει μετά από όλα τα κανάλια ότι το μήνυμα ήταν αυτό».

Πηγή:Protothema.gr

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.