Είστε εδώ : Αρχική > Γενικά, Θέμα, Τι λες τώρα! > Πετρούνιας: «Ατόπημα και άδικο»

Πετρούνιας: «Ατόπημα και άδικο»

Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του ο χρυσός ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, για τη μη μετάδοση της εμφάνισης και πρόκρισής του στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ζωντανά από την ΕΡΤ.

 

«Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Ελληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωϊ για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο», σχολίασε ο Έλληνας πρωταθλητής για το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ζωντανά την προσπάθεια του.

Ο «Άρχοντας των Κρίκων» μετά την τεράστια προσπάθειά του, μίλησε για τον προκριματικό στους κρίκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και εξήγησε:

«Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους.»

 

Σχετικά με τον επερχόμενο τελικό ο Λευτέρης Πετρούνιας τόνισε:

 

«Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσω ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο βαθμών. Σκοπεύω να παρουσιάσω ακόμα καλύτερο πρόγραμμα για να φτάσω στην κατάκτηση του μεταλλίου. Περιμένετε και θα δείτε…»

Πηγή:Cnn.gr

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.