Είστε εδώ : Αρχική > Γενικά, Θέμα, Τι λες τώρα! > Παναγιωτόπουλος: Ενεργός με νέο όνομα προφίλ σε πορνογραφικό site

Παναγιωτόπουλος: Ενεργός με νέο όνομα προφίλ σε πορνογραφικό site

Όντας ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του για τη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων -και συγκεκρινένα ερωτικών βίντεο χωρίς τη συναίνεση των σεξουαλικών παρτενέρ του- κατ’ εξακολούθηση, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι ενεργός σε παράνομη ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, αλλάζοντας μάλιστα το ψευδώνυμό του

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, που εκπροσωπεί τη μηνύτρια και θύμα του πρώην παρουσιαστή, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν έχει διαγράψει τον λογαριασμό του στις ιστοσελίδες πορνό που έχουν ανέβει τα revenge porn βίντεο, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά αυτό που έκανε ήταν να αλλάξει το ψευδώνυμό του σε μία από αυτές.

 

«Το καινούργιο που έχουμε είναι ότι άλλαξε το όνομα στο προφίλ του, δεν διέγραψε τον λογαριασμό του. Αν είναι δυνατό! Προφανώς αυτός έχει τους κωδικούς και άλλαξε το όνομα προφίλ του. Κι εγώ όταν το αντιλήφθηκα έπεσα από τα σύννεφα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

 

«Το όνομα του προφίλ του τελείωνε σε 63 και αυτό το έχει τροποποιήσει» πρόσθεσε ο δικηγόρος, υποστηρίζοντας ότι η αλλαγή έγινε μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα.

Μάλιστα, όπως υπογράμμισε ο κ. Λύτρας, πρόκειται για παράνομη ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου.

Πηγή:Cnn.gr

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.