Είστε εδώ : Αρχική > Γενικά, Θέμα, Τι λες τώρα! > Tο απροσδόκητο τηλεφώνημα Μητσοτάκη

Tο απροσδόκητο τηλεφώνημα Μητσοτάκη

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου τον στρατιωτικό γιατρό Μενέλαο Σαμαρά, λίγη ώρα αφότου αποβιβάστηκε στην Ψέριμο όπου θα στελεχώσει σε μόνιμη βάση το Περιφερειακό Ιατρείο του ακριτικού νησιού.

Στην άλλη πλευρά του ακουστικού ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θέλησε να ευχηθεί στον στρατιωτικό γιατρό να έχει μια καλή αρχή και θητεία στο νησί, ευχαριστώντας τον προκαταβολικά για τις πολύτιμες υγειονομικές υπηρεσίες που θα προσφέρει στους κατοίκους της Ψερίμου.

 

Σημειώνεται, τέλος, πως πρόκειται για ένα ζήτημα που οι κάτοικοι είχαν θέσει στον πρωθυπουργό κατά την επίσκεψή του στην Ψέριμο με τον ίδιο να δεσμεύεται πως θα αναζητήσει λύση.

 

Ο στρατιωτικός γιατρός Μενέλαος Σαμαράς έφθασε σήμερα Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 στις 10.30 το πρωί στην Ψέριμο με φουσκωτό ταχύπλοο σκάφος και έτυχε θερμής υποδοχής από τους λιγοστούς κατοίκους του νησιού.

 

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την ιστοσελίδα kalymnos-news.gr, την Παρασκευή θα μεταβεί στη Ψέριμο ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής μαζί με ιατρικό –νοσοκομειακό εξοπλισμό-επίπλωση που εξασφαλίστηκαν από Περιφέρεια και το Επαρχείο για τις ανάγκες του Ιατρείου.

Πηγή:Cnn.gr

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.