Ουρές χιλιομέτρων έχουν δημιουργηθεί στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη στο ρεύμα προς Λαμία λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων εξαιτίας της κακοκαιρίας.
Τα αυτοκίνητα είναι σχεδόν ακινητοποιημένα ή κινούνταιμε χαμηλές ταχύτητες καθώς η Τροχαία Αττικής απαγόρευσε την κίνηση των οχημάτων από την Κηφισιά και προς τα πάνω χωρίς αλυσίδες, λόγω της ραγδαίας επιδείνωσης του καιρού.
Σύμφωνα με ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, η κίνηση των οχημάτων στην Αθηνών-Λαμίας από το ύψος των διοδίων Αφιδνών γίνεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Παράλληλα, έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των βαρέων τύπου οχημάτων στην Αθηνών-Λαμίας από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη.
Διακοπή κυκλοφορίας στην Πάρνηθα
Η κακοκαιρία Φίλιππος έφερε και τα πρώτα χιόνια στην Αττική και συγκεκριμένα στην Πάρνηθα, όπου χιονίζει από τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα στους δρόμους, η Τροχαία Αττικής αποφάσισε λίγο μετά τις 7 το πρωί της Τετάρτης να ανακοινώσει διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Πηγή: cnn.gr
