Είστε εδώ : Αρχική > Γενικά, Θέμα, Τι λες τώρα!, Ψυχαγωγία > Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Eργα από πενήντα έξι Eλληνες καλλιτέχνες, κεραμίστες και εικαστικούς περιλαμβάνει η ομαδική έκθεση σύγχρονης κεραμικής «Ceramic Art: painting & sculpture», που εγκαινιάζεται την Κυριακή, στο Moin Coin Studi

Eργα από πενήντα έξι Eλληνες καλλιτέχνες, κεραμίστες και εικαστικούς περιλαμβάνει η ομαδική έκθεση σύγχρονης κεραμικής «Ceramic Art: painting & sculpture», που εγκαινιάζεται την Κυριακή, στο Moin Coin Studio. Στις 6 μ.μ., Θησείου 7.

Εμπνευσμένο από μια πραγματική δικαστική υπόθεση στις ΗΠΑ, το έργο της Σόφι Τρέντγουελ «Μάκιναλ» ανεβαίνει από τη Μεγάλη Δευτέρα στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, σε σκηνοθεσία της Ιώς Βουλγαράκη. Παίζουν οι Δέσποινα Κούρτη, Κατερίνα Νταλιάνη, Αργύρης Ξάφης κ.ά. Στις 9.15 μ.μ., Αντισθένους και Θαρύπου.

Στο πλαίσιο της έκθεσης «Συλλογή Σωτήρη Φέλιου. Στέφανος Δασκαλάκης: Ζωγραφική 2013-2021», ο καλλιτέχνης και η επιμελήτρια της έκθεσης Ειρήνη Οράτη συνομιλούν με το κοινό, στον χώρο «16 Φωκίωνος Νέγρη». Στις 12.30 μ.μ., Φ. Νέγρη 16.

Η πιανίστρια Τάνια Γιαννούλη, μαζί με τον Ανδρέα Πολυζωγόπουλο στην τρομπέτα και τον Κυριάκο Ταπάκη στο ούτι, παρουσιάζουν στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός» μια συναυλία όπου τα όρια μεταξύ Ανατολής, Δύσης, world music και τζαζ γίνονται δυσδιάκριτα. Στις 9 μ.μ., πλ. Καρύτση 8.

Η παράσταση «Λόρα Πέτερσεν – η πραγματική Νόρα Χέλμερ» παρουσιάζεται από τη Μεγάλη Δευτέρα έως τη Μεγάλη Τετάρτη στο Θέατρο Φούρνος, σε κείμενο και σκηνοθεσία του Ιωάννη Αναστασόπουλου. Ερμηνεύουν οι Ζαχαρή Αχιλλεοπούλου και Δημήτρης Τζαβάρας. Στις 9.30 μ.μ., Μαυρομιχάλη 168.

Ο Αλφρέντο Ροντρίγκεζ παρουσιάζει με το τρίο του στο Half Note, μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα, μια σειρά συναυλιών όπου οι κλασικές επιρροές του συνδυάζονται με την τζαζ και την κουβανική μουσική παράδοση. Στις 10 μ.μ. (Κυριακή και Μ. Δευτέρα στις 9.30 μ.μ.), Τριβωνιανού 17.

​​​​​​Με αφετηρία τα ελληνικά μοιρολόγια, η διακαλλιτεχνική περφόρμανς Hello to Emptiness, που εξερευνά τρόπους διαχείρισης του πένθους, παρουσιάζεται σήμερα και αύριο στην Εναλλακτική Σκηνή της Λυρικής, σε σκηνοθεσία Στέφανι Τιρς και μουσική των Μάρθας Μαυροειδή και Μαριάνας Σαντόφσκα. Στις 8.30 μ.μ. (Κυριακή 7.30 μ.μ.), Συγγρού 364.

Πηγή:Kathimerini.gr

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.