Είστε εδώ : Αρχική > Γενικά, Θέμα, Τι λες τώρα! > Έκρηξη στη Μαδρίτη: Στους 17 οι τραυματίες

Έκρηξη στη Μαδρίτη: Στους 17 οι τραυματίες

Επί ποδός βρίσκονται τα σωστικά συνεργεία στην Μαδρίτη για τον εντοπισμό παγιδευμένων ατόμων από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε τετραώροφο κτήριο στη Μαδρίτη που ανακαινιζόταν και από την οποία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχουν τραυματιστεί μέχρι στιγμής 17 άτομα.

Τέσσερις άνθρωποι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, ο ένας είναι σε σοβαρή κατάσταση, δήλωσε ο δήμαρχος της Μαδρίτης Χοσέ Λουίς Μαρτίνεθ-Αλμέιδα, προσθέτοντας ότι η αιτία δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί. «Κάποιες εργασίες πραγματοποιούνταν μέσα στο κτήριο» στην ακριβή γειτονιά Σαλαμάνκα όπου σημειώθηκε η έκρηξη.

«Πυροσβέστες είναι μέσα στο κτήριο, ελέγχουν τη δομή του και θέλουν να διαπιστώσουν εάν τυχόν βρίσκονται σε αυτό περισσότεροι άνθρωποι», δήλωσε μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Telemadrid.

Η εκπρόσωπος των υπηρεσιών εκτάκτων καταστάσεων Γκέμα Μαρτίν δήλωσε ότι ένα σχολείο στην απέναντι πλευρά του δρόμου από το κτηριο δεν υπέστη ζημιές και δεν υπήρξε ανάγκη να απομακρυνθούν τα παιδιά από αυτό.

Αγνοούμενοι δύο εργάτες

Δύο άνθρωποι φέρονται ως αγνοούμενοι ανακοίνωσαν τα σωστικά συνεργεία.

«Οι πυροσβέστες της Μαδρίτης αναζητούν δύο εργάτες που φέρονται ως αγνοούμενοι μετά την έκρηξη» που σημειώθηκε γύρω στη 1.30 τοπική ώρα (2.30 ώρα Ελλάδας), ανακοίνωσαν μέσω Twitter οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.

Η έκρηξη έκανε τα παράθυρα του τετραώροφου κτηρίου στην αριστοκρατική γειτονιά Σαλαμάνκα να τρίζουν, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου που βρισκόταν στο σημείο. Πολλά οχήματα που χρησιμοποιούνται σε έκτακτες καταστάσεις έχουν καταφθάσει στην περιοχή.

Νωρίτερα πληροφορίες ανέφεραν ότι η έκρηξη πιθανότατα οφείλεται σε έκρηξη φυσικού αερίου.

Οι πυροσβέστες έχουν απεγκλωβίσει 5 άτομα και η δημοτική αστυνομία χρησιμοποιεί drones καθώς πρόκειται για έκρηξη στον τελευταίο όροφο της τετραώροφης πολυκατοικίας

Πηγή:Cnn.gr

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.