Είστε εδώ : Αρχική > Θέμα > Μέσα Ιουλίου το χρήμα απο το Power Pass 

Μέσα Ιουλίου το χρήμα απο το Power Pass 

Μέχρι τις 15 Ιουλίου του 2022 αναμένεται να πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων τα ποσά που θα προκύψουν έπειτα από τον έλεγχο των αντίστοιχων αιτήσεων στο Power Pass για την αποζημίωση σχετικά με τη ρήτρα αναπροσαρμογής στο ηλεκτρικό ρεύμα, όπως σημείωσε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Ειδικότερα, ο Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ σημείωσε πως οι αποζημιώσεις, μέσω Power Pass, από τις επιπλέον χρεώσεις – και τη ρήτρα αναπροσαρμογής – στο ηλεκτρικό ρεύμα που θα φτάνουν έως και τα 600 ευρώ θα καταβληθούν στους δικαιούχους μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Νέες παρεμβάσεις από τον Σεπτέμβριο

Παράλληλα, ο υπουργός άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν και νέες παρεμβάσεις από τον Σεπτέμβριο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ακρίβεια. Σημείωσε ότι η δημοσιονομική εικόνα είναι θετική και τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι μπορεί να δημιουργηθεί και νέος δημοσιονομικός χώρος.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε «βρήκαμε δημοσιονομικό χώρο και δίνουμε αυτό το “μαξιλαράκι” πίσω στους πολίτες σε επιδοτήσεις στα καύσιμα, στην ενέργεια. Τώρα δημιουργείται ένας νέος χώρος για τις παρεμβάσεις που θα γίνουν από το Σεπτέμβριο» υπογράμμισε.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.