Είστε εδώ : Αρχική > Γενικά, Θέμα, Τι λες τώρα! > Δημήτρης Τσιρώνης: Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Δημήτρης Τσιρώνης: Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Τσιρώνης σε ηλικία 62 ετών.

Διετέλεσε βουλευτής ΠΑΣΟΚ Άρτας την περίοδο 2007-2009 και όπως έγινε γνωστό, τα τελευταία χρόνια έδινε με γενναιότητα μάχη με τον καρκίνο.

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα αναφέρει:

«Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με θλίψη και συγκίνηση αποχαιρετά τον Δημήτρη Τσιρώνη, η απώλεια του οποίου αφήνει ένα μεγάλο κενό στη Δημοκρατική Παράταξη.

Ο εκλιπών διετέλεσε βουλευτής Άρτας την περίοδο 2007-2009 και υπηρέτησε άοκνα το δημόσιο βίο ως Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, Πρόεδρος Προανακριτικής και μέλος Εξεταστικών Επιτροπών της Βουλής.

Βρέθηκε στην πρωτοπορία των αγώνων για κοινωνική δικαιοσύνη και η πολιτική του διαδρομή αποτελεί φάρο ήθους και εντιμότητας.

 

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Συλληπητήρια έστειλε και ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας:

«Με θλίψη αποχαιρετούμε τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Τσιρώνη, ο οποίος απεβίωσε νέος, μόλις 62 ετών, έπειτα από σκληρή μάχη για τη ζωή του.

Ο Δημήτρης Τσιρώνης, στη θητεία του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο (2007-2012) εκτέλεσε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα τα καθήκοντά του, ενώ εργάστηκε με πάθος για την προώθηση των ζητημάτων που αφορούσαν τόσο στην εκλογική του Περιφέρεια την Άρτα, όσο και στην επίλυση προβλημάτων της Ηπείρου.

Στην οικογένεια και τους οικείους του απευθύνω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια», αναφέρει σε ανακοίνωση.

Πηγή:Cnn.gr

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.