Είστε εδώ : Αρχική > Γενικά, Θέμα, Ο Σημαδεμένος > Άρτα: Ο δράστης είχε προσπαθήσει να σκοτώσει και την πρώην σύζυγό του

Άρτα: Ο δράστης είχε προσπαθήσει να σκοτώσει και την πρώην σύζυγό του

Mετανιωμένος για τη δολοφονία του πεθερού του, εμφανίζεται ο 29χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 75χρονο την περασμένη Πέμπτη στο Αστροχώρι Άρτας. Την ίδια ώρα, η πρώην σύζυγός του, δήλωσε στην αστυνομία ότι ήθελε να σκοτώσει και την ίδια με την καραμπίνα.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, που κρυβόταν στο χωριό της μητέρας του μετά το έγκλημα, είπε πως δεν ήθελε να σκοτώσει ούτε τον πεθερό ούτε την πρώην σύζυγό του και πως έδρασε εν βρασμώ.

 

«Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος. Ο δράστης δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του, ήταν η κάκια στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του, Ιωάννης Νεραντζάς.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, το έγκλημα έγινε γιατί τον προσέβαλε ο πεθερός του. «Τον πρόσβαλε ο πεθερός του, ήθελε να πάρει το παιδί μαζί του, ήταν οι μέρες καθορισμένες να πάρει εκείνος το παιδί, διαπληκτίστηκε έντονα, ήταν η κάκια στιγμή. Το όπλο το πέταξε, ήξερε ότι θα συλληφθεί αλλά βρισκόταν σε σοκ γι’ αυτό κρυβόταν», δήλωσε ο δικηγόρος του.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία.

 

«Προσπάθησε να σκοτώσει κι εμένα»

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο, ότι η σύζυγός του κατέθεσε στην αστυνομία, πως ο 29χρονος προσπάθησε να την πυροβολήσει με την καραμπίνα.

 

Ο δικηγόρος της 36χρονης, Δημήτρης Λαμπράκης, δήλωσε στον Alpha, ότι πριν λίγο καιρό, ο 29χρονος είχε προσπαθήσει να πνίξει την πρώην σύζυγό του μπροστά στα μάτια του δίχρονου παιδιού τους.

 

«Στη μικρή επαφή που είχα με τον νυν κατηγορούμενο, μου έδωσε την εντύπωση ενός χειριστικού και δύσκολου ανθρώπου. Προ λίγου χρόνου είχε επιτεθεί στην ίδια εντός της οικίας της και μπροστά στο παιδί είχε περισφίξει τον λαιμό της, το οποίο όμως δεν είχε καταγγείλει ακόμα», είπε.

Συνάντηση με βοσκό μετά το έγκλημα

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τον φερόμενο δράστη της δολοφονίας του ηλικιωμένου συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό, στα σύνορα Άρτας – Αιτωλοακαρνανίας, γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

 

Πηγή: cnn.gr

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.