Είστε εδώ : Αρχική > Γενικά, Θέμα, Πολιτική, Τι λες τώρα! > Κουτσούμπας για ελληνοτουρκικά

Κουτσούμπας για ελληνοτουρκικά

Τον προβληματισμό του για τα αποτελέσματα της άτυπης Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στην Πράγα, ιδίως σε ό,τι αφορά τα ελληνοτουρκικά, εξέφρασε την Κυριακή ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Ανησυχούμε περισσότερο μετά τη Σύνοδο της Πράγας. Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να δείξει καμία εμπιστοσύνη σε όλους όσους η ελληνική κυβέρνηση βαφτίζει συμμάχους και εγγυητές της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή όπως είναι η ΕΕ, οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ. Όλοι αυτοί για τα δικά τους συμφέροντα παζαρεύουν με την τούρκικη κυβέρνηση και ανοίγουν επικίνδυνους δρόμους για τους λαούς της περιοχής για τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας», σημειώνει ο κ. Κουτσούμπας.

«Και βεβαίως ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να δείξει εμπιστοσύνη στους διάφορους ψευτολεονταρισμούς αλλά ούτε και στα λόγια εφησυχασμού, που δεν δημιουργούν προϋποθέσεις για την υπεράσπιση των πραγματικών συμφερόντων του ελληνικού λαού, των γειτονικών λαών και βεβαίως των κυριαρχικών δικαιωμάτων. Οι λαοί θέλουν να ζήσουν ειρηνικά, φιλικά, με ευημερία», καταλήγει ο γ.γ. του ΚΚΕ.

Πηγή:Cnn.gr

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.