Είστε εδώ : Αρχική > Γενικά, Θέμα, Τι λες τώρα! > Τζιτζικώστας: Αστειότητες οι ισχυρισμοί των τουρκικών Αρχών

Τζιτζικώστας: Αστειότητες οι ισχυρισμοί των τουρκικών Αρχών

«Αστειότητες» χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς των τουρκικών Αρχών ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλώντας σε δημοσιογράφους για τα όσα διαδραματίστηκαν στην Τουρκία χθες, Σάββατο 5/11.

«Αυτά είναι αστειότητες. Οι τουρκικές αρχές, ήλεγξαν την ταυτότητά μου, το διαβατήριό μου αλλά και όλα μου τα διπλωματικάευρωπαϊκά έγγραφα» είπε ο ίδιος, σχολιάζοντας τα περί απαγόρευσης εισόδου του στη χώρα λόγω τεχνικού προβλήματος.

Όπως μεταδίδει το GRTimes.gr, ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε πως:

«Εμείς, ως περιφέρειες και ως δήμοι, είμαστε εδώ για να λειτουργούμε ως γέφυρες μεταξύ των λαών. Να χτίζουμε συνεργασίες προς όφελος των πολιτών».

Καταδικάζει το ΕΛΚ την πρόκληση της Τουρκίας

«Αδικαιολόγητη πρόκληση» χαρακτηρίζει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα την απαγόρευση εισόδου από την Τουρκία στον Α’Αντιπρόεδρο της Επιτροπής των Περιφερειών της ΕΕ και Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

«Το EΛΚ καταδικάζει αυτή την αδικαιολόγητη πρόκληση» επισημαίνει το ΕΛΚ με ανάρτησή του στο τουίτερ και συνεχίζει αναφέροντας τα εξής:

«Ενώ φαινομενικά τηρεί τις αξίες της ΕΕ ως υποψήφια προς ένταξη χώρα, η Τουρκία κράτησε εχθές και απαγόρευσε την είσοδο στον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής των Περιφερειών της ΕΕ, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Πηγή:Cnn.gr

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.