Είστε εδώ : Αρχική > Θέμα > Κιβωτός του κόσμου: Όσα είπε γιαγιά της 12χρονης από τον Κολωνό

Κιβωτός του κόσμου: Όσα είπε γιαγιά της 12χρονης από τον Κολωνό

Κι όμως, η υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης με τα όσα αποκαλύπτονται τις τελευταίες μέρες για την Κιβωτό του Κόσμου και τον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο, έχει μια σύνδεση: ένα από τα αδέλφια του κοριτσιού.

Το αποκάλυψε η γιαγιά της 12χρονης από τον Κολωνό, που κατήγγειλε ότι στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου είχε πάει ένα από τα αδερφάκια του 12χρονου κοριτσιού αλλά ο πατήρ Αντώνιος τον έβρισε, έβαλε να τον χτυπήσουν και τον έδιωξε.

Η γιαγιά της 12χρονης από τον Κολωνό μίλησε, το πρωί της Δευτέρας (21.11.2022) στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και επιτέθηκε με σφοδρότητα στον πατέρα Αντώνιο, τον οποίο κατηγόρησε για βιαιοπραγία στον εγγονό της.

«Τον παπά Αντώνη εγώ τον ξέρω από τον Άγιο Γεώργιο, που είχε ένα μαγαζάκι εκεί. Μετά πήγε έφτιαξε αυτόν τον πύργο εκεί… Θρασύτατος, κλώτσαγε τα παιδιά, τα ‘βριζε, τον εγγονό μου τον χτύπησε, πολλά πράγματα, πολλά πράγματα», είπε αρχικά η γιαγιά του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό.

Και περιέγραψε πως συμπεριφέρθηκαν τόσο ο πατήρ Αντώνιος όσο και οι άνθρωποι της Κιβωτού του Κόσμου, στο εγγονάκι της. «Πήγε το παιδί, τον ζήταγε να τον δει και έβαλε τους… του να το χτυπήσουνε. Λέει, “να τον δω (τον πάτερ Αντώνιο)» και βγήκε έξω και τον έβριζε. (…) Φερόταν πολύ άσχημα στα παιδιά, τα ‘βριζε, έβριζε χυδαία. Ήθελε τον κόσμο εκεί να δουλεύει για ένα πιάτο φαΐ, να τους βρίζει».

Στην ερώτηση αν η ίδια είχε δει τον πάτερ Αντώνιο να χτυπάει τον εγγονό της, η γυναίκα απάντησε: «Ο εγγονός μου πήγε για να μπει μέσα με κάποιο παιδάκι. Γιατί ήταν γραμμένος από πολύ παλιά και έβαλε τους… να τον χτυπήσουν, να τον διώξουν. Του είπαν, “να μην ξαναπατήσεις εδώ, θα σε…” να μην τα πω τώρα αυτά, τι του είπαν και έφυγε το παιδί».

 

Πηγή: newsit.gr

 

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.