Είστε εδώ : Αρχική > Εκπαίδευση, Θέμα > Αναβάλλονται τα μαθήματα στο ΑΠΘ

Αναβάλλονται τα μαθήματα στο ΑΠΘ

Βαθιά οδύνη για την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών και αμέριστη συμπαράσταση στις οικογένειες των θυμάτων εκφράζει η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, σε ομόφωνο ψήφισμα που εξέδωσε έπειτα από έκτακτη συνεδρίασή της για το τριήμερο πένθος.

«Η Σύγκλητος, έχοντας πλήρη συναίσθηση της έκτασης της συμφοράς, η οποία δεν άφησε αλώβητη την πανεπιστημιακή κοινότητα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, διατυπώνει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της προς τους συγγενείς και τους οικείους των θυμάτων, εύχεται ταχεία και πλήρη ανάρρωση σε όλους και όλες που τραυματίστηκαν και δηλώνει την ετοιμότητα του Πανεπιστημίου να προσφέρει κάθε είδους αρωγή που είναι στις δυνάμεις του προς τα θύματα της τραγωδίας», αναφέρεται στο ψήφισμα.

Χωρίς μαθήματα λόγω τριήμερου πένθους

Ως ένδειξη πένθους στη μνήμη των θυμάτων, η Σύγκλητος καλεί το διδακτικό προσωπικό των Τμημάτων του Πανεπιστημίου να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στην αρχή κάθε μαθήματος, σήμερα Πέμπτη 2 και αύριο Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023.

Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το Πρυτανικό Συμβούλιο ενημέρωσε χθες την πανεπιστημιακή κοινότητα για την αναβολή κάθε εκδήλωσης του Πανεπιστημίου στη διάρκεια του τριήμερου εθνικού πένθους και κάθε εκπαιδευτικής δραστηριότητας για σήμερα Πέμπτη 2 Μαρτίου.

Τα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου εξέφρασαν τη βαθιά θλίψη και συμπαράστασή τους, στις οικογένειες των θυμάτων.

Η πανεπιστημιακή κοινότητα θα ενημερωθεί από τις πρυτανικές αρχές, για κάθε εξέλιξη που σχετίζεται με το τραγικό δυστύχημα, καθώς μέλη της βρίσκονται μεταξύ των αγνοουμένων.

 

Πηγή: dikaiologitika.gr

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.